Malinska nekretnine na prodaju

Istražite našu selekciju vrhunskih nekretnina u Malinskoj na otoku Krku. Najpopularnije nekretnine u Malinskoj su tradicionalne vile na izvrsnim lokacijama, moderne kuće s bazenom te luksuzni apartmani uz more. Ali tu su i građevinska zemljišta s pogledom na more, kao i brojne nekretnine za renoviranje koje nude izvrsnu priliku za investiciju. Provjerite našu bogatu ponudu i slobodno nam se obratite za pomoć, tu smo zbog vas.
Pročitaj više
 
Malinska je šumoviti zaljev na otoku Krku koji se smjestio na zapadnoj strani otoka i definitivno je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na Krku. Blaga mediteranska klima, bujna vegetacija i odličan geografski položaj učinili su ovaj dio otoka omiljenom destinacijom za odmor što je posljednjih godina dovelo do velikog procvata na tržištu nekretnina u Malinskoj i okolici. Malinska i njena okolica zadnjih 10 godina proživljavaju ekspanziju građevinskih zemljišta na atraktivnim lokacijama, novih luksuznih apartmana te fantastičnih investicija na odličnim lokacijama s pogledom na more.
 

Malinska omiljeno ljetovalište brojnim stranim gostima

Malinska se spominje već u 15. stoljeću i ime je dobila po mlinu uz izvor vode u samom centru mjesta. Svoje prve goste dočekivala je još u 19. stoljeću i to su najčešće bili gosti iz Opatije, a proslavio ju je austrijski prijestolonasljednik Rudolf Habsburški koji je došao u lov baš u Malinsku. Zahvaljujući razvoju pašnjaka i šuma na području oko Malinske, mjesto polako postaje značajna luka te započinju prve gradnje kuće, a s time i naseljavanje stanovništva. Danas je Malinska jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta na otoku Krku što nimalo ne čudi jer je prepuna prirodnih ljepota, bogate je povijesti, kulture i tradicije, autohtonih proizvoda, prepuna sadržaja i manifestacija, zabavnog noćnog života. Sve te benefite otkriva sve više stranih gostiju kako iz susjednih zemalja tako i iz udaljenijih država. Otok Krk odlično je prometno povezan kako cestovnim putem tako i zračnim pa slobodno možemo reći da nikome više nije (pre)dalek. Naravno, s velikim turističkim razvojem Malinska je postala jedno od najzanimljivijih tržišta nekretnina jer govorimo o trenutnom stanju gdje nekretnine u Malinskoj potražuju strani kupci više nego što nekretnina i zemljišta na prodaju ima u ponudi.
 

Premium nekretnine u Malinskoj sve veća želja stranih kupaca

Prodaja kuća u Malinskoj, kao i prodaja stanova u Malinskoj, na Krku kao i cijeloj obalnoj Hrvatskoj pred dvadesetak godina doživljaju svoj svojevrsni “boom”. Situacija se usporava u ekonomskoj krizi 2008. godine, ali brzo se tržište počelo oporavljati i stabilizirati što je dovelo do današnje situacije gdje se nekretnine u Malinskoj kao i njenoj okolici konstantno grade na brojnim prekrasnim mikrolokacijama. Također ulazak Hrvatske u Europsku uniju prilično je pogodovao situaciji povećanog interesa stranaca za kupnjom nekretnine uz more ili s pogledom na more. Naročito brojni strani kupci nekretnine u Malinskoj su Austrijanci, Nijemci, Talijani i Slovenci. Zanima ih sve, bilo da je u pitanju prodaja apartmana u Malinskoj, odnosno nekretnina nižeg cjenovnog ranga, bilo da je u pitanju prodaja kuća u Malinskoj i to vrhunskih luksuznih nekretnina u blizini mora koje su uređene osluškujući zadane standarde i najnovije trendove. Kupci danas prije svega biraju kvalitetu, kao i brojni investitori koji su uočili priliku za profitabilne i ozbiljne projekte i zato se odlučuju za kupnju nekretnine na otoku Krku. To je posebno izraženo na atraktivnom zapadnom dijelu otoka, u Malinskoj i gradu Krku, jer tu su dostupne dobre mikro lokacije nekretnine u prvom ili drugom redu do mora. Posebno popularno područje posljednjih godina je Šotovento između Malinske i grada Krka s prekrasnim adaptiranim kamenim kućama te luksuznim modernim vilama koja svojim izgledom mijenjaju susjedstvo donoseći pozitivan učinak na vizure naselja, infrastrukturu i naravno, vrijednost ostalih nekretnina. Takvih elitnih naselja po otoku i Malinskoj sve je više jer potražnja za luksuznim nekretninama uvijek raste posebice na atraktivnim lokacijama koje ujedno predstavljaju i odličnu investiciju za kupca.
 

Cvjeta prodaja apartmana u Malinskoj, posebice kvalitetnih i luksuznih

Gotovo na cijelom otoku Krku i dalje se gradi, a osobito na području Malinske kao i njene okolice, a kupac danas više no ikad bira kvalitetu, lokaciju, po mogućnosti što bliže moru ili s otvorenim pogledom na more, a takve nekretnine imaju i najveću cijenu na tržištu. Najveću potražnju bilježe kvalitetni i luksuzni dvosobni apartmani prvi ili drugi red do mora jer ono što kupce najviše i zanima su pogled i blizina mora. Prilično su popularne novoizgrađene vrhunske apartmanske vile koje sadrže atraktivne i moderno uređene apartmane koji se u većini najčešće prodaju i prije početka gradnje. U pitanju su moderne građevine čistih linija koje svojim minimalističkim uređenjem i elegancijom daju poseban ukupni dojam cijeloj lokaciji. Danas moderna gradnja podrazumijeva visoki standard stanovanja, a neka osnovna obilježja su upravo energetska učinkovitost objekta i sama kvaliteta izvedbe. Ravnoteža između uređenja eksterijera i interijera obogaćenog zanimljivim detaljima te velike staklene površine trendovi su u projektiranju novih nekretnina u Malinskoj i šire. S obzirom na to da se radi o vrhunskim obiteljskim vilama, kućama za odmor i apartmanima, investitori danas koriste vrhunske materijale renomiranih proizvođača te su posebno posvećeni kvaliteti i dizajnu nekretnine i investicije. Što se tiče kretanja cijena nekretnina u Malinskoj teško je predviđati tržišna kretanja cijene, no ono na što ukazuju trenutni pokazatelji je da će cijene nekretnina rasti. Velik broj nekretnina kupljenih gotovinom pripadaju stranim kupcima koji kupuju u stranoj valuti. Upravo njima cijene nekretnina u Hrvatskoj još su uvijek relativno niske uspoređujući cijene nekretnina u njihovoj zemlji. Stoga je i to jedan od razloga zašto se u skoroj budućnosti ne očekuje pad potražnje stranih kupaca i investitora za premium nekretnine u Malinskoj, od apartmana do kuća i građevinskih zemljišta.
 

Euro Immobilien nudi vrhunsku uslugu i bogatu ponudu nekretnina u Malinskoj

Euro Immobilien sa svojim bogatim portfeljom koji sadrži pomno odabrane nekretnine u Malinskoj opravdao je svoje povjerenje kod brojnih stranih kupaca koji su zahvaljujući našoj pomoći realizirali svoju želju i san o nekretnini na hrvatskoj obali. Kao specijalizirana agencija za prodaju i kupnju nekretnina za odmor, potpuno smo posvećeni pružanju vrhunske usluge ciljanoj klijenteli koja točna zna što želi. Profesionalan smo i kvalitetan tim koji poznaje svaki dio otoka Krka, trenutne projekte u izgradnji kao i tek planirane buduće projekte. U suradnji s našim profesionalnim agentima za prodaju i kupnju nekretnina na području Malinske i otoka Krka, garantiramo brzu reakciju, točne informacije te transparentnost u svakom koraku kupoprodajnog procesa kao i procesa vaše pretrage za idealnom nekretninom. Primjena visokog poslovnog standarda i pouzdanost svakog člana tima je ono s čime se posebno ponosimo, a znanje i stručnost naši klijenti uvijek prepoznaju. Istražite našu ponudu nekretnina u Malinskoj i za sva pitanja i nedoumice slobodno nam se obratite, upoznajte nas, recite nam svoje želje i prepustite nam sve administrativne i pravne brige.
Površina
66,83 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
260.000€(1.958.970 kn)
Površina
237,69 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
810.000€(6.102.945 kn)
Površina
199,62 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
790.000€(5.952.255 kn)
Površina
112 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
419.000€(3.156.955 kn)
Površina
117 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
495.000€(3.729.577 kn)
Površina
596 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
98.600€(742.902 kn)
Površina
62 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
270.000€(2.034.315 kn)
Površina
507 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
120.000€(904.140 kn)
Površina
1.050 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
190.000€(1.431.555 kn)
Površina
275 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
680.000€(5.123.460 kn)
Površina
46 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
156.000€(1.175.382 kn)
Površina
58,19 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
249.000€(1.876.090 kn)
Površina
240 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
660.000€(4.972.770 kn)
Površina
77 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
285.000€(2.147.332 kn)
Površina
49,35 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€(2.109.660 kn)
Površina
49,05 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€(2.109.660 kn)
Površina
50,40 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€(2.109.660 kn)
Površina
90,38 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€(2.109.660 kn)
Površina
49,39 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
115.000€(866.467 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 113 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.