Agencija za posredovanje nekretninama Euro Immobilien d.o.o. upisana je, sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, u Registar posrednika Hrvatske gospodarske komore te zapošaljava stručno educirani kadar koji svojim klijentima nudi potpunu uslugu, od pronalaska nekretnine, prikupljanja potrebne dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva i primopredaje nekretnine.

Svi agenti imaju položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Neki od njih govore i po nekoliko svjetskih jezika te na taj način osiguravaju kvalitetnu komunikaciju i kupcima iz inozemstva.

Članovi uprave

Naslov
Mateja Bogdanić
Titula
Owner & C.E.O.
Mateja Bogdanić je magistrica ekonomije i ovlašteni posrednik za posredovanje u prometu nekretnina.

Po dovršetku Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Mateja je započela svoju karijeru u renomiranim turističkim tvrtkama u kojima je stekla bogato iskustvo u gotovo svim poslovnim segmentima, od marketinga, prodaje, organizacije poslovnih procesa do ugovaranja međunarodnih suradnji. Nakon višegodišnjeg rada u turizmu, odlučila je promijeniti smjer karijere i započeti s radom u poslovanju s nekretninama te je danas, nakon stotina uspješno završenih kupoprodaja nekretnina, zadovoljna što iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Osim samog posredovanja u segmentu visokokvalitetnih nekretnina, Mateja je odgovorna i za planiranje i razvoj rezidencijalnih i turističkih investicijskih projekata, izradu feasibility studija, kupoprodaju zemljišta, kao i organizaciju provedbe daljnje prodaje ili iznajmljivanja na tržištu nakon dovršetka projekta.
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.