Agencija za posredovanje nekretninama Euro Immobilien d.o.o. upisana je, sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, u Registar posrednika Hrvatske gospodarske komore te zapošaljava stručno educirani kadar koji svojim klijentima nudi potpunu uslugu, od pronalaska nekretnine, prikupljanja potrebne dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva i primopredaje nekretnine.

Svi agenti imaju položen stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Neki od njih govore i po nekoliko svjetskih jezika te na taj način osiguravaju kvalitetnu komunikaciju i kupcima iz inozemstva.

Članovi uprave

Naslov
Mateja Bogdanić
Titula
Owner & C.E.O.
Mateja Bogdanić je magistrica ekonomije i ovlašteni posrednik za posredovanje u prometu nekretnina.

Po dovršetku Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Mateja je započela svoju karijeru u renomiranim turističkim tvrtkama u kojima je stekla bogato iskustvo u gotovo svim poslovnim segmentima, od marketinga, prodaje, organizacije poslovnih procesa do ugovaranja međunarodnih suradnji. Nakon višegodišnjeg rada u turizmu, odlučila je promijeniti smjer karijere i započeti s radom u poslovanju s nekretninama te je danas, nakon stotina uspješno završenih kupoprodaja nekretnina, zadovoljna što iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Osim samog posredovanja u segmentu visokokvalitetnih nekretnina, Mateja je odgovorna i za planiranje i razvoj rezidencijalnih i turističkih investicijskih projekata, izradu feasibility studija, kupoprodaju zemljišta, kao i organizaciju provedbe daljnje prodaje ili iznajmljivanja na tržištu nakon dovršetka projekta.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.