Agencija za nepremičnine Euro Immobilien d.o.o. v skladu z Zakonom o transakcijah z nepremičninami je vpisana v register mediatorjev Hrvaške gospodarske zbornice in najeti strokovno usposobljeno osebje, ki svojim strankam nudi popolno storitev, od iskanja nepremičnin, zbiranja potrebne dokumentacije, svetovanja, registracije lastninskih pravic in prenos nepremičnin.

Vsi agenti so opravili strokovni izpit za posrednika za posredovanje nepremičnin pri Gospodarski zbornici Slovenije. Nekateri govorijo v več svetovnih jezikih, s čimer zagotavljajo dobro komunikacijo in stranke iz tujine.

Člani odbora

Naslov
Mateja Bogdanić
Titula
C.E.O.
Mateja Bogdanić je magistrica ekonomije i ovlašteni posrednik za posredovanje u prometu nekretnina.

Po dovršetku Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Mateja je započela svoju karijeru u renomiranim turističkim tvrtkama u kojima je stekla bogato iskustvo u gotovo svim poslovnim segmentima, od marketinga, prodaje, organizacije poslovnih procesa do ugovaranja međunarodnih suradnji. Nakon višegodišnjeg rada u turizmu, odlučila je promijeniti smjer karijere i započeti s radom u poslovanju s nekretninama te je danas, nakon stotina uspješno završenih kupoprodaja nekretnina, zadovoljna što iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Osim samog posredovanja u segmentu visokokvalitetnih nekretnina, Mateja je odgovorna i za planiranje i razvoj rezidencijalnih i turističkih investicijskih projekata, izradu feasibility studija, kupoprodaju zemljišta, kao i organizaciju provedbe daljnje prodaje ili iznajmljivanja na tržištu nakon dovršetka projekta.
Naslov
Denis Šikljan
Titula
Founder
Denis Šikljan je vlasnik i osnivač agencije Euro Immobilien.

Denis ima više od 20 godina iskustva u poslovanju nekretninama, kao i razvoju projekata i investicijama u izgradnji luksuznih nekretnina na Jadranu. Njegova tvrtka Euro Immobilien Group danas predstavlja jedino poduzeće u regiji koje uspješno posluje u tri usko povezana segmenta: posredovanje u prometu nekretnina, razvoj high-end projekata te consulting i management greenfield i brownfield investicija.

Surađuje s vodećim međunarodnim developerima i fondovima za nekretnine, te je aktivno uključen u razvoj rezidjencijalnih, turističkih i retail projekata. Njegovo iskustvo, znanje i stručnost su okosnica rada i razvoja poduzeća, a njegov optimizam i hrabrost predstavljaju glavni pokretač i motivator njegovih kolega i suradnika.