EURO IMMOBILIEN - VAŠA AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Agencija za nekretnine Euro Immobilien u svom portfelju ima pomno odabrane nekretnine duž hrvatske obale i otoka. Možemo vam ponuditi najbolje od najboljeg, elitne ville, ekskluzivne stanove i apartmane, zemljišta na iznimnim lokacijama uz more, kao i prilike za investicije, bilo da su to investicije u stambene objekte ili investicije u hotele i turističke projekte.

Kao specijalizirani posrednik za prodaju vrhunskih nekretnina za odmor, naša agencija za nekretnine je čvrsto fokusirana na pružanje vrhunske usluge. Posebno se obraćamo ciljanoj klijenteli koja ima istančan ukus i zna prepoznati kvalitetu, bez obzira radi li se o visokoj kvaliteti usluge ili kvaliteti samih nekretnina.

Primjena visokih poslovnih standarda te profesionalnost i pouzdanost odlike su agencije za nekretnine Euro Immobilien, te garancija vođenja procesa kupoprodaje na najvišoj razini kvalitete. Savjeti koje vam naš agent za nekretnine pruža u svim fazama kupnje nekretnina, temelje se na znanju i stručnosti te dugogodišnjem iskustvu i prisutnosti na tržištu.
MISIJA
Naša je misija uspostaviti kvalitetne odnose s klijentima i pridobiti njihovo trajno povjerenje pružajući im sigurnost i cjelokupan ˝know-how˝ pri kupoprodaji nekretnina. 

Također, posvećeni smo da svaki naš agent za nekretnine ima osigurano svakodnevno usavršavanje te pozitivnu i motivirajuću radnu atmosferu, a sve u cilju zajedničkog dugoročnog rasta i razvoja.
VIZIJA
Vizija kojom se rukovodi agencija za prodaju nekretnina Euro Immobilien je kontinuirano jačati položaj na tržištu nekretnina u Hrvatskoj te postati standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. 

Naša ideja vodilja je poslovanje temeljeno na poslovnoj izvrsnosti, znanju, povjerenju, iskustvu te
individualnom pristupu svakom klijentu.

UPOZNAJTE NAŠ TIM VRHUNSKIH AGENATA ZA NEKRETNINE

Euro Immobilien čine ljudi, i to, ljudi koji vole ljude, koji vole nekretnine i koji prije svega vole kad naši klijenti nađu svoju idealnu nekretninu.

Ponekad ljudima treba pomoć kod kupnje ili prodaje nekretnine i tu nastupamo mi. To je ono što svaki naš agent za nekretnine voli raditi i što radi svaki dan. Profesionalizam i entuzijazam su riječi koje možda najbolje opisuju naš tim. Vjerujemo da svaki klijent zaslužuje vrhunsku uslugu i radujemo se kad smo dio ispunjenja nečijega sna o kupnji nekretnine.
Potrazi za pravom nekretninom pristupamo s entuzijazmom, za nas prodaja nekretnina nije samo posao koji odrađujemo. 

Osim pozitivnog stava i profesionalizma, od nas možete očekivati i pravnu sigurnost, transparentnost i kompetenciju. I sve to uz komunikaciju na nekoliko svjetskih jezika. Veselimo se kontaktu i susretu s vama.
 

O vama – što Euro Immobilien agent za nekretnine očekuje od vas?

Bez dobre komunikacije nema kupovine niti prodaje nekretnine. Iskrena i transparentna komunikacija i s naše strane i s vaše, poštivanje termina, zakona i uvjeta kupoprodaje nekretnina u Hrvatskoj, nužni su za kupovinu i prodaju nekretnine, od prvog razgovora pa sve do useljenja.

Po obavljenom posredovanju u prometu nekretnina, od vas očekujemo plaćanje posredničke provizije. Ona se naplaćuje u visini od 3% + PDV (ukupno 3,75%) kupoprodajne cijene nekretnine.
Na stranici opći uvjeti poslovanja možete pročitati ostale informacije o poslovanju agencije Euro Immobilien.

EKSKLUZIVNE NEKRETNINE i VRHUNSKA USLUGA

Agencija za nekretnine Euro Immobilien kupcima nudi samo provjerene i najbolje nekretnine

Usluge koje agencija za nekretnine Euro Immobilien pruža kupcima

Euro Immobilien je specijalizirana agencija za prodaju nekretnina za odmor i u tom je segmentu lider i vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretnina u Hrvatskoj. Dugogodišnje iskustvo, izvanredno poznavanje tržišta te velik broj uspješno zaključenih kupoprodaja osigurali su nam povjerenje brojnih kupaca iz čitave Europe.
 
Agencija u svom portfelju ima pomno odabrane nekretnine duž hrvatske obale i otoka. Svojim klijentima nudimo samo provjerene i najbolje nekretnine, luksuzne ville, obiteljske kuće, apartmane na moru, zemljišta na iznimnim lokacIjama uz more, kao i prilike za investicije. Za svakog kupca tražimo nekretninu koja odgovara upravo njegovim željama i potrebama te načinu života. 

Osim same organizacije prezentacije nekretnina, svojim klijentima smo na usluzi i u procesu odlučivanja, pregovora kao i pri vođenju procesa kupoprodaje. Vjerujemo kako je pružanje maksimalno kvalitetne usluge u svim fazama kupoprodaje naša najveća vrijednost.

Prikaži sve nekretnine

Usluge koje agencija za nekretnine Euro Immobilien pruža prodavateljima

Nekretnine za odmor i nekretnine na posebnim lokacijama zahtijevaju posebnu pozornost i angažman agenata za promet nekretnina. O nama, kao posrednicima specijaliziranim za prodaju nekretnina za odmor, prodavatelji obično kažu da posjedujemo svu potrebnu stručnost, iskustvo i profesionalnost koja je nužna za realizaciju kupoprodaje na zadovoljstvo i interes svih uključenih strana. 
 
Prodavateljima nekretnina, od samog početka suradnje, stojimo na raspolaganju vezano za procjenu vrijednosti nekretnine, uvažavajući pritom kvalitetu i atraktivnost lokacije, infrastrukture, karakteristike i stanje nekretnine te potencijal koju sama nekretnina posjeduje. Na temelju prikupljenih informacija definiramo marketinšku strategiju prezentacije nekretnine na tržištu te nudimo istu potencijalnim kupcima direktno ili putem razgranate mreže partnera diljem cijele Europe. 

Kako bi ispunili cilj prodavatelja – prodaju nekretnine u što kraćem roku, naše su aktivnosti usmjerene prema upravo onim kupcima čije želje i potrebe, financijske mogućnosti i način života odgovaraju nekretnini koju nudimo. Naši agenti koordiniraju razgledavanje nekretnina s potencijalnim kupcima, sudjeluju u pregovorima te vode cjelokupni proces kupoprodaje na najvišoj mogućoj razini.
Euro Immobilien je specijalizirana agencija za prodaju nekretnina za odmor
Agencija za prodaju nekretnina Euro Immobilien pouzdan je partner investitorima
Usluge koje agencija za nekretnine Euro Immobilien pruža investitorima
Investitorima, tj. poduzećima i privatnim osobama, koji imaju želju investirati u području nekretnina u Hrvatskoj, agencija za prodaju nekretnina Euro Immobilien iskusan je i pouzdan partner. 

Možemo pružiti sljedeće usluge:
  • usluge analize i procjene isplativosti aktualnih investicijskih mogućnosti 
  • savjetovanje i posredovanje kod odabira nekretnine za kupnju 
  • usluge pripreme zemljišta i osiguranja svih urbanističkih i pravnih preduvjeta za kupnju
  • posredovanje kod akvizicije i pravno osiguranje procesa kupoprodaje 
  • savjetovanje kod projektiranja i razvoja projekta u skladu s trendovima i zahtjevima tržišta 
Za investitore koji nekretnine po dovršetku žele prodati na tržištu ili nekretnine staviti u funkciju iznajmljivanja, Euro Immobilien pruža usluge formiranja prodajne strategije, određivanje ciljanih skupina krajnjih kupaca, marketinških aktivnosti, organizaciju vođenja prodaje i pregovora te preuzima odgovornost za vođenje cjelokupnih procesa kupoprodaje ili iznajmljivanja. 
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.