Ekskluzivne nekretnine
vrhunska usluga
Euro Immobilien

Euro Immobilien u svom portfelju ima pomno odabrane nekretnine duž hrvatske obale i otoka kako bi svojim klijentima nudila samo najbolje od najboljeg, elitne ville, ekskluzivne apartmane, zemljišta na iznimnim lokacijama uz more, kao i prilike za investicije, bilo da su to investicije u stambene objekte ili investicije u hotele i turističke projekte. Kao specijalizirani posrednik za prodaju vrhunskih nekretnina za odmor, agencija je čvrsto fokusirana na pružanje vrhunske usluge ciljanoj klijenteli koja ima istančan ukus i zna prepoznati kvalitetu, bez obzira na to da li se radi o kvaliteti usluge ili kvaliteti samih nekretnina.
Primjena visokih poslovnih standarda te profesionalnost i pouzdanost svih članova Euro Immobilien Teama, garancija su vođenja procesa kupoprodaje na najvišoj razini kvalitete, a savjeti koje Team pruža svojim klijentima u svim fazama kupnje nekretnina, temelje se na znanju i stručnosti te dugogodišnjem iskustvu i prisutnosti na tržištu.Anita Mađarić, Mateja Bogdanić, Dora Rožanković, Ivana Gulić - Škorić

Misija

Naša je misija uspostaviti kvalitetne odnose s klijentima i
pridobiti njihovo trajno povjerenje pružajući im sigurnost i
cjelokupan ˝know-how˝ pri kupoprodaji nekretnina, a
našim zaposlenicima osigurati svakodnevno usavršavanje te
pozitivnu i motivirajuću radnu atmosferu, a sve u cilju
zajedničkog dugoročnog rasta i razvoja.

Vizija

Vizija agencije Euro Immobilien je kontinuirano jačati
položaj na tržištu nekretnina u Hrvatskoj te postati standard
i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima
poslovanja. Ideja vodilja Agencije je poslovanje temeljeno na
poslovnoj izvrsnosti, znanju, povjerenju, iskustvu te
individualnom pristupu svakom klijentu.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.