Nekretnine Zadar

Nekretnine u Zadru pravi su izbor za sve one koji traže svoj idealan novi dom ili pak “second home” nekretninu. Možemo vam ponuditi moderne apartmane na atraktivnim lokacijama, obiteljske kuće ili pak luksuzne vile s bazenima. Istražite našu ponudu koja sadrži najbolje nekretnine na prodaju u Zadru koju često aktualiziramo i uređujemo kako bi potencijalni kupci imali bogat izbor objekata te ujedno kako bi zadovoljili različite interese i stilove života pojedinaca zainteresiranih za kupnju i investiranje u nekretnine u Zadru i okolici.
Pročitaj više
 
Grad Zadar, za koji će se mnogi složiti da je poput muzeja na otvorenom, godinama već pripada samom vrhu najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Dalmacija je naša najveća turistička regija, pri tom poznata zbog raznolikosti u svojoj ljepoti koju pruža na svakom koraku. Uz malo kiše i puno sunca pruža jedinstven doživljaj kulture, običaja, povijesti, aktivnosti za sve uzraste, fantastične gastronomske ponude, jedinstvene arhitekture, kulturnih i prirodnih atrakcija. Zahvaljujući “simbolima” grada Zadra, atrakciji Pozdrav suncu gdje možete doživjeti nezaboravan zalazak sunca i savršeni spektar boja koji pada na Zadarski kanal i otoke. Nalazi se u neposrednoj blizini druge najpoznatije atrakcije, a govorimo o zaista jedinstvenom spoju arhitekture i glazbe - Morskim orguljama koje stvaraju melodije prema ritmu valova, plime i oseke. Zadar posljednjih godina osim što je vrlo popularan među strancima kao turistička destinacija, sve popularniji je odabir domaćih ljudi iz unutrašnjosti naše zemlje koji biraju živjeti u mjestima pored mora. Stoga je uvelike porasla potražnja za nekretninama, a u zadnje vrijeme kupce osobito zanima prodaja kuća u Zadru.
 

Prodaja nekretnina u Zadru sve zanimljivija stranim kupcima

Kvalitetne prometnice koje vode do naše obale, autoceste kao i zračna povezanost učinila je cijelu Hrvatsku lako dostupnom lokacijom koja više nije rezervirana samo za dulji boravak već i savršena vikend destinacija. Stalni razvoj i povećanje novih zračnih linija iz najvažnijih europskih gradova u zračnu luku Zadar postavio je sjeverni dio Dalmacije kao jednu od najpoželjnijih avio destinacija. Ne smijemo zaboraviti i faktor sigurnosti koji je posebno važan stranim potencijalnim kupcima iz zapadno-europskih zemalja. Posebno se ističe i trend vraćanja Hrvata koji su više od pola života proveli u inozemstvu i svoju mirovinu žele dočekati u svojoj zemlji. Nekretnine u Zadru veliki su hit kod kupaca i bez obzira jeste li u potrazi za kućom, zemljištem, apartmanom ili stanom prije svega trebate sami odlučiti o nekoliko najbitnijih faktora kao što su: lokacija nekretnine, veličina nekretnine te naravno predviđeni budžet.
 

Tržište nekretnina predvodi prodaja stanova u Zadru

Zadar je jedan od gradova u Dalmaciji čija je stanogradnja konstantno rasla posljednjih godina i polagano se približava svom vrhuncu, a sve zbog velike potrebe i potražnje stanova srednje veličine koji se prije svega nude kao rješenje stambenog pitanja. Tu su priliku uvidjeli i iskoristili brojni građevinari i investitori koji ulažu u nekretnine u Zadru i koje se nerijetko prodaju prije samog dovršetka gradnje. Plovanija, Bili brig, Višnjik, Borik, Belafuža i ostali atraktivni i zanimljivi kvartovi Zadra su područja gdje se najviše gradi i investira zadnjih godina. Kao specijalizirana agencija za kupnju i prodaju apartmana i kuća za odmor duž jadranske obale i na otocima, veliki postotak naših klijenata su upravo stranci koji jasno znaju što žele kada potražuju “second home” nekretnine u Zadru i okolici, a većini je bitno je da je nekretnina što bliže moru i plaži, da ima pogled na more dok s druge strane uvijek ima onih potencijalnih kupaca koji preferiraju nekretninu za odmor odmaknutu od turističkih centara i gužvi. Upravo “pandemijsko” vrijeme donijelo je neke nove trendove na tržištu nekretnina u Zadru, kao i u cijelom svijetu pa bilježimo i veliki uzlazni trend potražnje za poljoprivrednim zemljištima, maslinicima kao i građevinskim zemljištima koja ranije nisu pobuđivala interes kao danas. Isto tako, kada je pitanju prodaja kuća u Zadru, kao i prodaja stanova u Zadru, te apartmana, sve traženiji su oni objekti sa svojim komadićem zelene oaze odnosno vrta i okućnice. Takvi objekti su postali popularniji no ikad.
 

Euro Immobilien ponuda nekretnina na prodaju u Zadru i okolici

Veliki broj klijenata koje zanima prodaja nekretnina u Zadru najčešće se odlučuju za objekte poput stanova i apartmana prije svega jer su cjenovno povoljniji od kuća, jednostavniji za održavanje, a i šira je ponuda objekata nego kada je u pitanju prodaja kuća u Zadru. S druge strane tu su oni potencijalni kupci koji isključivo traže prostranost i dodatni prostor, drukčiju vrstu slobode i privatnosti. Klijenti koji imaju svoju viziju idealnog doma često se odlučuju za opciju građevinskog zemljišta jer to je najbolji način da realiziraju svoje želje bez obzira na to što se sam proces zbog izgradnje može doimati zahtjevniji, a i iziskuje nešto više vremena i posvećenosti. Cijene nekretnina u Zadru variraju ovisno o karakteristikama pojedinog objekta, radi li se o kući za odmor, apartmanu, stanu ili zemljištu, ovisi o lokaciji kao i luksuznosti samog objekta. Novogradnja u Zadru u punom je zamahu pa ako ste aktivni u potrazi i zanima vas prodaja stanova u Zadru imat ćete zaista šarolik izbor, od luksuzno opremljenih stanova, klasičnih obiteljskih stanova kao i one za iznajmljivanje tijekom ljetne sezone pa sve do manjih garsonijera. Zadar je grad koji je savršen za život pored mora kroz cijelu godinu i ne čudi sve veća potražnja za kupnjom kuće, stana i apartmana kako stranaca za “second home” nekretninom tako i domaćih kupaca koji se sve češće odlučuju na trajnu selidbu u Dalmaciju.
 

Vaša pouzdana agencija za nekretnine u Zadru

U Euro Immobilien agenciji itekako smo svjesni koliko je proces kupnje nekretnine složen i zahtjevan proces za kupca i koliko vam mi možemo olakšati put do idealne nekretnine u Zadru. Dugogodišnje iskustvo u sektoru prodaje i kupnje nekretnina na jadranskoj obali i otocima pokazalo nam je koliko su važni profesionalnost, razumijevanje i transparentnost informacija između agenta za nekretnine i potencijalnih prodavatelja ili zainteresiranih za kupnju nekretnine. Mi vas vodimo kroz cijeli proces, tu smo u svakom trenutku i rješavamo sve vaše nedoumice. Posebno smo se kroz godine rada specijalizirali za rad sa stranim kupcima koji prepoznaju našu kvalitetu i tim od povjerenja. Bez obzira tražite li vilu s bazenom, obiteljsku kuću, modernu kuću za odmor, stan ili apartman, Zadar je vrhunski odabir, a mi ga poznajemo, volimo i ostvarujemo odlične suradnje s našim kupcima i prodavateljima na zadarskom području. Vaš san o kupnji idealne nekretnine u Zadru nikad nije bio bliži ostvarenju, a prvi i najveći korak je angažiranje stručnog tima koji najbolje poznaje hrvatske zakone i sam proces kupnje i prodaje nekretnina. Obratite nam se s povjerenjem jer tu smo za vas, da budemo vaša agencija za nekretnine u Zadru!
Građevinsko zemljište s djelomičnim pogledom na more, Bili brig - Zadar
Površina
2.146 m2
Lokacija
Bili brig - Zadar
343.520€(2.588.251 kn)
Apartman s otvorenim pogledom na more, Zadar - Borik
Površina
70 m2
Lokacija
Borik - Zadar
165.000€(1.243.192 kn)
Zadar, novogradnja! Penthouse s krovnom terasom i bazenom
Površina
267,73 m2
Lokacija
Arbanasi - Zadar
1.606.350€(12.103.044 kn)
Zadar, novogradnja! Trosoban stan u prizemlju s okućnicom i bazenom
Površina
206,12 m2
Lokacija
Arbanasi - Zadar
1.236.690€(9.317.841 kn)
Građevinsko zemljište, Diklo - Zadar
Površina
875 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
306.250€(2.307.441 kn)
Vitrenjak, Zadar, novogradnja na izvrsnoj lokaciji!
Površina
112 m2
Lokacija
Zadar
395.000€(2.976.127 kn)
Zadar, novogradnja na odličnoj lokaciji!
Površina
192 m2
Lokacija
Zadar
1.050.000€(7.911.225 kn)
Zadar, novogradnja na odličnoj lokaciji!
Površina
159 m2
Lokacija
Zadar
560.000€(4.219.320 kn)
Vitrenjak, Zadar, novogradnja na izvrsnoj lokaciji!
Površina
91 m2
Lokacija
Zadar
370.000€(2.787.765 kn)
Zadar, Vitrenjak, novogradnja na izvrsnoj lokaciji!
Površina
62 m2
Lokacija
Zadar
230.000€(1.732.935 kn)
Apartman na drugom katu s pogledom na more, Zadar - Diklo
Površina
98,28 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
645.000€(4.859.752 kn)
Apartmani u novogradnji s pogledom na more, Zadar - Diklo
Površina
69,74 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
203.000€(1.529.503 kn)
Renoviran dvoetažni apartman, Zadar-Relja
Površina
120 m2
Lokacija
Relja - Zadar
285.000€(2.147.332 kn)
Stan na drugom katu, novogradnja Višnjik-Zadar
Površina
97,83 m2
Lokacija
Višnjik - Zadar
480.000€(3.616.560 kn)
Stan na prvom katu, novogradnja Višnjik-Zadar
Površina
97,83 m2
Lokacija
Višnjik - Zadar
380.000€(2.863.110 kn)
Zadar - Poluotok, kuća u nizu idealna za turizam
Površina
143 m2
Lokacija
Poluotok - Zadar
500.500€(3.771.017 kn)
Zadar - Branimir, stan u blizini mosta i stare gradske jezgre
Površina
107 m2
Lokacija
Branimirova Obala - Zadar
350.000€(2.637.075 kn)
Zadar, renovirani stan u staroj gradskoj jezgri
Površina
62 m2
Lokacija
Zadar
280.000€(2.109.660 kn)
Apartmani u novogradnji, Diklo - Zadar
Površina
94,44 m2
Lokacija
Diklo - Zadar
na upit
Kuća s pogledom na more na TOP lokaciji, Zadar
Površina
562,44 m2
Lokacija
Zadar
740.000€(5.575.530 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 29 oglas(a)
Stranice: 12
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.