Dalmacija nekretnine na prodaju

Ako su apartmani i vile s bazenima ono što tražite, Dalmacija je pravi izbor za vas. Uz obalu, ali i u prekrasnom dalmatinskom zaleđu čekaju vas najzanimljivije nekretnine. U našoj ponudi možete pronaći velike kuće za odmor kao i manje kuće za sve ukuse, a u ponudi se osobito ističu lijepi gradski apartmani u Dalmaciji. Ova regija vam može ponuditi upravo ono što tražite. Istražite našu ponudu i obratite nam se za pomoć, tu smo radi vas.

Pročitaj više
 
Dalmacija je najveća turistička regija Jadrana. Proteže se od Velebita na sjeveru do Rta Oštra na jugu. Malo kiše te mnogo sunca i mora sigurno nije sve što vas čeka u Dalmaciji. Ovo je područje burne povijesti, bogate gastronomske ponude, prekrasnih prirodnih ljepota te gostoljubivog stanovništva. Dalmacija sa svojih 925 otoka, većih i manjih, naseljenih i nenaseljenih, hridi i grebena definitivno je i naša najpoželjnija turistička regija. Bez obzira na njen geografski položaj ono što Dalmaciju čini jedinstvenom su mnogobrojne šljunčane i pješčane plaže i specifični dalmatinski način života. Regija prepune bogate povijesti, običaja i tradicije obično se dijeli na sjevernu, srednju i južnu Dalmaciju, a svaka nudi svoje priče, karakteristike i znamenitosti specifične za mediteranske gradove.
 

Dalmacija je nepresušni izvor prirodnih ljepota i bogate povijesti

Dalmacija kao prilično velika regija nudi čaroliju na svakom koraku. Oduvijek je bila zanimljiva lokacija kao i cijeli Mediteran, popularno mjesto uživanja, blage klime, obilje sunčanih dana, kvalitetne hrane, prirodnih ljepota i ljekovito more učinili su je poželjnom destinacijom za odmor, život, kupnju nekretnine. Rekordni turistički rezultati posljednjih godina učinili su svoje te je danas tržište nekretnina u Dalmaciji vrlo dinamično i aktivno, s porastom potražnje na svakodnevnoj bazi i sve boljim rezultatima u procesu prodaje i kupnje nekretnina. Gotovo svaki četvrti kupac nekretnine u Hrvatskoj je strani državljanin, a u nekim popularnijim turističkim mjestima čak više od 70%. Kvalitetne prometnice koje vode do naše obale, autoceste i sve bolja prometna infrastruktura učinila je Hrvatsku savršenim mjestom za duži ili kraći boravak. Zato je “second home” nekretnina u Dalmaciji uvijek pametan i isplativ izbor. Razvojem zračnih luka te neprestanim uvođenjem novih linija iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske i Nizozemske, Hrvatsku je postavila kao jednu od najpoželjnijih avio destinacija.
 

Kupnja kuće u Dalmaciji uz more ili kupnja stana u Dalmaciji u centru grada?

Bez obzira na porast cijena nekretnina, kuća, apartmana, stanova, zemljišta, ništa ne usporava sve aktivnije tržište prodaje i kupnje nekretnina u Dalmaciji. Posebno su popularni veći dalmatinski gradovi na obali poput Zadra i Šibenika, Makarske te naravno neposredna blizina otoka Hvara, Brača, Korčule, Ugljana, Murtera, Kornata. Prodaja kuća uz more u Dalmaciji, kao i prodaja apartmana uz more, najpopularniji su jer svi žele biti što bliže samom moru ili imati pogled na more. Nije nepoznata činjenica da svaku petu nekretninu u Hrvatskoj, kupuju stranci što nije iznimka ni kod kupnje nekretnine u Dalmaciji. Sigurna smo i lako dostupna destinacija, cijene nekretnina ipak su nešto niže u odnosu na zapadnu Europu, te kupnja nekretnine kao investicija u Dalmaciji su neki od razloga zašto je tržište nekretnina u Dalmaciji sve aktivnije i različitije. Ako govorimo o najpopularnijem obliku smještaja za odmor u Dalmaciji onda je to privatni smještaj, odnosno apartmani Sve više i više stranaca prepoznaju sve prednost posjedovanja “second home” nekretnine u Dalmaciji jer mogu uživati u odmoru u prekrasnoj destinaciji u vlastitoj nekretnini kad god požele. Ujedno je mogu iznajmljivati u turističke svrhe za brzi povrat investicije, što je jedan od najpopularnijih razloga za kupnju kuće za odmor, apartmana ili zemljišta u Dalmaciji. Kao najčešći strani kupci nekretnina u Dalmaciji svakako su Nijemci, Austrijanci, Slovenci te zadnjih godina sve više Poljaka, Čeha i Slovaka bira Dalmaciju kao destinaciju za “svoju second” home nekretninu na moru.
 

Kupnja nekretnine u Dalmaciji kao sve popularniji oblik investiranja

Među najtraženije nekretnine spadaju autohtone kamene kuće u Dalmaciji čija potražnja samo raste s godinama. Također grade se moderni apartmani za prodaju u Dalmaciji, u brojnim turističkim središtima na obali, te standardno uvijek popularne kuće za odmor i vile što bliže moru iako danas to i više nije jedan od presudnih faktora. Uz nove trendove življenja zadnjih godina posebno poželjene postaju i nekretnine, najčešće kuće i vile za odmor na osamljenim lokacijama s otvorenim pogledom na more. Najveća prednost kod odabira ovakvog oblika nekretnine je svakako mogućnost veće okućnice što dodatno osigurava privatnost, mir i opuštenost za kojima sve više pojedinaca čezne, a ujedno omogućava i dodatne sadržaje na vlastitoj parceli što je uvijek odličan benefit. Za ljubitelje urbanog i aktivnog života nekretnine u dalmatinskim gradskim središtima omogućit će vam sve potrebno, a najbolji dio je da do svake plaže možete stići pješice. U današnje vrijeme kupac prije svega bira kvalitetu nekretnine ili potencijal zemljišta pa tako investitori sve više pažnje posvećuju odabiru lokacije i pripremi projekata. Iz tog razloga može se vidjeti brojne nove obiteljske kuće i vile s prostranim terasama i nezaobilaznim bazenima te pomno uređenim okućnicama. Trendovi u gradnji apartmana posebnu pažnju posvećuju dobrom i funkcionalnom rasporedu s puno svjetlosti, modernoj opremljenosti i staklenim stijenama koje pružaju prekrasan pogled.
 

Prodaja nekretnina u Dalmaciji na vrhuncu

Svi potencijalni kupci nekretnine u Hrvatskoj, posebno oni koje zanimaju nekretnine u Dalmaciji, trebaju biti svjesni da je trenutno potražnja za kupnjom nekretnine na vrhuncu bez obzira na stalan rast cijena. Treba imati na umu da se stanovi i apartmani u novogradnji u Dalmaciji često prodaju i prije nego li objekt bude sagrađen. To je jedan od razloga zašto starije nekretnine postaju sve interesantnije stranim i domaćim kupcima. Kada su u pitanju građevinska zemljišta na prodaju u Dalmaciji, posebice na atraktivnim lokacijama u popularnim dijelovima većih dalmatinskih gradova, kao i one bliže moru ili s pogledom na more, u prethodnoj godini prodavala su se po rekordnim cijenama. U svakom slučaju dolazimo do zaključka da je trenutačno stanje tržišta nekretnina u Dalmaciji dinamičnije no ikad te je potražnja za kućama i apartmanima na prodaju u Dalmaciji veća od trenutne ponude.
 

Euro Immobillien je vaš partner i vaša agencija za nekretnine u Dalmaciji

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sektoru prodaje i kupnje nekretnina, u Euro Immobillienu svjesni smo koliko su profesionalnost, transparentnost i razumijevanje između agenta i potencijalnih prodavatelja ili kupaca nekretnina najvažniji faktor u samom procesu kupoprodaje. Kroz godine i godine rada posebno smo se specijalizirali za rad sa stranim kupcima koji su prepoznali našu kvalitetu, volju i profesionalnost u suradnji. Tražite li apartman ili vilu s bazenom, Dalmacija je nepogrešiv izbor za vas bez obzira je li željena lokacija na obali ili u prekrasnom dalmatinskom zaleđu. Nekretnine u Dalmaciji zanimljive su i raznovrsne na svakoj lokaciji. U našoj ponudi možete pronaći velike kuće za odmor kao i manje kuće, a posebno se ističu mnogobrojni gradski apartmani za svaki ukus. Dalmacija će vam pružiti sve što treba kroz sva godišnja doba, a uz stručno i profesionalno vođenje procesa s naše strane, svakako će vam biti lakše ostvariti san o kupnji nekretnine u Dalmaciji. Angažirajte profesionalnu, educiranu i stručnu osobu kako biste bili sigurni i bezbrižni da proces kupoprodaje nekretnina poštuje hrvatske zakone. Stoga slobodno nam se obratite s povjerenjem jer svaki naš agent za nekretnine u Dalmaciji savršeno će razumijeti vaše želje i potrebe.
Površina
149,21 m2
Lokacija
Tisno
540.000€(4.068.630 kn)
Površina
77,17 m2
Lokacija
Tisno
430.000€(3.239.835 kn)
Površina
87 m2
Lokacija
Tisno
304.500€(2.294.255 kn)
Površina
44,03 m2
Lokacija
Tisno
145.000€(1.092.502 kn)
Površina
66 m2
Lokacija
Makarska
205.000€(1.544.572 kn)
Površina
387 m2
Lokacija
Podaca - Gradac
450.000€(3.390.525 kn)
Površina
5.529 m2
Lokacija
Pridraga - Novigrad
414.675€(3.124.369 kn)
Površina
2.080 m2
Lokacija
Pridraga - Novigrad
187.200€(1.410.458 kn)
Površina
2.316 m2
Lokacija
Poljana - Preko
162.120€(1.221.493 kn)
Površina
73,54 m2
Lokacija
Bibinje
260.000€(1.958.970 kn)
Površina
50,17 m2
Lokacija
Povljana
117.000€(881.536 kn)
Površina
77,47 m2
Lokacija
Maslenica - Jasenice
135.000€(1.017.157 kn)
Površina
123 m2
Lokacija
Maslenica - Jasenice
315.000€(2.373.367 kn)
Površina
220 m2
Lokacija
Povljana
450.000€(3.390.525 kn)
Površina
41 m2
Lokacija
Tribunj
138.990€(1.047.220 kn)
Površina
384 m2
Lokacija
Tisno
590.000€(4.445.355 kn)
Površina
1.937 m2
Lokacija
Ugljan - Preko
484.250€(3.648.582 kn)
Površina
244 m2
Lokacija
Vir
569.000€(4.287.130 kn)
Površina
407,85 m2
Lokacija
Vodice
390.000€(2.938.455 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 301 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.