Nekretnine Malinska

Istražite našu selekciju vrhunskih nekretnina u Malinskoj na otoku Krku. Najpopularnije nekretnine u Malinskoj su tradicionalne vile na izvrsnim lokacijama, moderne kuće s bazenom te luksuzni apartmani uz more. Ali tu su i građevinska zemljišta s pogledom na more, kao i brojne nekretnine za renoviranje koje nude izvrsnu priliku za investiciju. Provjerite našu bogatu ponudu i slobodno nam se obratite za pomoć, tu smo zbog vas.
Pročitaj više
 
Malinska je šumoviti zaljev na otoku Krku koji se smjestio na zapadnoj strani otoka i definitivno je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na Krku. Blaga mediteranska klima, bujna vegetacija i odličan geografski položaj učinili su ovaj dio otoka omiljenom destinacijom za odmor što je posljednjih godina dovelo do velikog procvata na tržištu nekretnina u Malinskoj i okolici. Malinska i njena okolica zadnjih 10 godina proživljavaju ekspanziju građevinskih zemljišta na atraktivnim lokacijama, novih luksuznih apartmana te fantastičnih investicija na odličnim lokacijama s pogledom na more.

 

Premium nekretnine u Malinskoj sve veća želja stranih kupaca

Prodaja kuća u Malinskoj, kao i prodaja stanova u Malinskoj, na Krku kao i cijeloj obalnoj Hrvatskoj pred dvadesetak godina doživljaju svoj svojevrsni “boom”. Situacija se usporava u ekonomskoj krizi 2008. godine, ali brzo se tržište počelo oporavljati i stabilizirati što je dovelo do današnje situacije gdje se nekretnine u Malinskoj kao i njenoj okolici konstantno grade na brojnim prekrasnim mikrolokacijama.

Također ulazak Hrvatske u Europsku uniju prilično je pogodovao situaciji povećanog interesa stranaca za kupnjom nekretnine uz more ili s pogledom na more. Naročito brojni strani kupci nekretnine u Malinskoj su Austrijanci, Nijemci, Talijani i Slovenci. Zanima ih sve, bilo da je u pitanju prodaja apartmana u Malinskoj, odnosno nekretnina nižeg cjenovnog ranga, bilo da je u pitanju prodaja kuća u Malinskoj i to vrhunskih luksuznih nekretnina u blizini mora koje su uređene osluškujući zadane standarde i najnovije trendove.

Kupci danas prije svega biraju kvalitetu, kao i brojni investitori koji su uočili priliku za profitabilne i ozbiljne projekte i zato se odlučuju za kupnju nekretnine na otoku Krku. To je posebno izraženo na atraktivnom zapadnom dijelu otoka, u Malinskoj i gradu Krku, jer tu su dostupne dobre mikro lokacije nekretnine u prvom ili drugom redu do mora.

Posebno popularno područje posljednjih godina je Šotovento između Malinske i grada Krka s prekrasnim adaptiranim kamenim kućama te luksuznim modernim vilama koja svojim izgledom mijenjaju susjedstvo donoseći pozitivan učinak na vizure naselja, infrastrukturu i naravno, vrijednost ostalih nekretnina. Takvih elitnih naselja po otoku i Malinskoj sve je više jer potražnja za luksuznim nekretninama uvijek raste posebice na atraktivnim lokacijama koje ujedno predstavljaju i odličnu investiciju za kupca.
 

Cvjeta prodaja apartmana u Malinskoj, posebice kvalitetnih i luksuznih

Gotovo na cijelom otoku Krku i dalje se gradi, a osobito na području Malinske kao i njene okolice, a kupac danas više no ikad bira kvalitetu, lokaciju, po mogućnosti što bliže moru ili s otvorenim pogledom na more, a takve nekretnine imaju i najveću cijenu na tržištu. Najveću potražnju bilježe kvalitetni i luksuzni dvosobni apartmani prvi ili drugi red do mora jer ono što kupce najviše i zanima su pogled i blizina mora.

Prilično su popularne novoizgrađene vrhunske apartmanske vile koje sadrže atraktivne i moderno uređene apartmane koji se u većini najčešće prodaju i prije početka gradnje. U pitanju su moderne građevine čistih linija koje svojim minimalističkim uređenjem i elegancijom daju poseban ukupni dojam cijeloj lokaciji. Danas moderna gradnja podrazumijeva visoki standard stanovanja, a neka osnovna obilježja su upravo energetska učinkovitost objekta i sama kvaliteta izvedbe.

Ravnoteža između uređenja eksterijera i interijera obogaćenog zanimljivim detaljima te velike staklene površine trendovi su u projektiranju novih nekretnina u Malinskoj i šire. S obzirom na to da se radi o vrhunskim obiteljskim vilama, kućama za odmor i apartmanima, investitori danas koriste vrhunske materijale renomiranih proizvođača te su posebno posvećeni kvaliteti i dizajnu nekretnine i investicije.

Što se tiče kretanja cijena nekretnina u Malinskoj teško je predviđati tržišna kretanja cijene, no ono na što ukazuju trenutni pokazatelji je da će cijene nekretnina rasti. Velik broj nekretnina kupljenih gotovinom pripadaju stranim kupcima koji kupuju u stranoj valuti. Upravo njima cijene nekretnina u Hrvatskoj još su uvijek relativno niske uspoređujući cijene nekretnina u njihovoj zemlji. Stoga je i to jedan od razloga zašto se u skoroj budućnosti ne očekuje pad potražnje stranih kupaca i investitora za premium nekretnine u Malinskoj, od apartmana do kuća i građevinskih zemljišta.
 

Euro Immobilien nudi vrhunsku uslugu i bogatu ponudu nekretnina u Malinskoj

Euro Immobilien sa svojim bogatim portfeljom koji sadrži pomno odabrane nekretnine u Malinskoj opravdao je svoje povjerenje kod brojnih stranih kupaca koji su zahvaljujući našoj pomoći realizirali svoju želju i san o nekretnini na hrvatskoj obali.

Kao specijalizirana agencija za prodaju i kupnju nekretnina za odmor, potpuno smo posvećeni pružanju vrhunske usluge ciljanoj klijenteli koja točna zna što želi. Profesionalan smo i kvalitetan tim koji poznaje svaki dio otoka Krka, trenutne projekte u izgradnji kao i tek planirane buduće projekte. U suradnji s našim profesionalnim agentima za prodaju i kupnju nekretnina na području Malinske i otoka Krka, garantiramo brzu reakciju, točne informacije te transparentnost u svakom koraku kupoprodajnog procesa kao i procesa vaše pretrage za idealnom nekretninom.

Primjena visokog poslovnog standarda i pouzdanost svakog člana tima je ono s čime se posebno ponosimo, a znanje i stručnost naši klijenti uvijek prepoznaju. Istražite našu ponudu nekretnina u Malinskoj i za sva pitanja i nedoumice slobodno nam se obratite, upoznajte nas, recite nam svoje želje i prepustite nam sve administrativne i pravne brige.
 

Malinska omiljeno ljetovalište brojnim stranim gostima

Malinska se spominje već u 15. stoljeću i ime je dobila po mlinu uz izvor vode u samom centru mjesta. Svoje prve goste dočekivala je još u 19. stoljeću i to su najčešće bili gosti iz Opatije, a proslavio ju je austrijski prijestolonasljednik Rudolf Habsburški koji je došao u lov baš u Malinsku. Zahvaljujući razvoju pašnjaka i šuma na području oko Malinske, mjesto polako postaje značajna luka te započinju prve gradnje kuće, a s time i naseljavanje stanovništva.

Danas je Malinska jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta na otoku Krku što nimalo ne čudi jer je prepuna prirodnih ljepota, bogate je povijesti, kulture i tradicije, autohtonih proizvoda, prepuna sadržaja i manifestacija, zabavnog noćnog života. Sve te benefite otkriva sve više stranih gostiju kako iz susjednih zemalja tako i iz udaljenijih država. Otok Krk odlično je prometno povezan kako cestovnim putem tako i zračnim pa slobodno možemo reći da nikome više nije (pre)dalek.

Naravno, s velikim turističkim razvojem Malinska je postala jedno od najzanimljivijih tržišta nekretnina jer govorimo o trenutnom stanju gdje nekretnine u Malinskoj potražuju strani kupci više nego što nekretnina i zemljišta na prodaju ima u ponudi.
Malinska - namješten apartman blizu plaže
Površina
51,95 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
183.000€
Malinska, apartman s otvorenim pogledom na more
Površina
100 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
415.000€
Kuća s lijepom okućnicom - Malinska okolica
Površina
80 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
270.000€
Malinska - zemljište s pogledom na more blizu plaže
Površina
650 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
280.000€
Malinska - renovirani studio s pogledom na more
Površina
27 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
144.000€
Šarmantna rustikalna kamena kuća  - Malinska
Površina
120 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
690.000€
Malinska - stan blizu plaže
Površina
45,48 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
215.000€
Apartman u centru blizu mora - Malinska
Površina
58,19 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
243.000€
Apartman s otvorenim pogledom na more - Malinska
Površina
63,34 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
450.000€
Malinska, kuća na mirnoj lokaciji
Površina
148 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
550.000€
Malinska - građevinsko zemljište blizu plaže
Površina
1.039 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
435.000€
Malinska, apartman s pogledom na more
Površina
43,30 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
161.000€
Apartman u prizemlju blizu mora - Malinska
Površina
72,55 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
300.000€
Villa s otvorenim pogledom na more, Malinska
Površina
170 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
890.000€
Kuća s bazenom - novogradnja, Malinska
Površina
159 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
620.000€
Malinska, kuća s bazenom, novogradnja
Površina
156 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
620.000€
Stan s fantastičnim pogledom na more - Malinska
Površina
127,87 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
660.000€
Malinska - vila s pogledom na more
Površina
196,58 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
895.000€
Malinska - kuća blizu centra i mora, novogradnja
Površina
101,61 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
442.500€
Apartman u prizemlju s okućnicom - Malinska
Površina
47,23 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
199.000€
Prikazano: 1 - 20 od 139 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.