Nekretnine grad Krk

Istražite našu selekciju najboljih nekretnina u gradu Krku na prodaju. Najprodavanije nekretnine u gradu Krku su apartmani na moru ili s pogledom na more, moderne kuće s bazenom te tradicionalne vile. Također vam možemo ponuditi građevinska zemljišta s pogledom na more i nekretnine za renoviranje koje pružaju odličnu priliku za investiciju. Provjerite našu bogatu ponudu i slobodno nam se obratite za pomoć, tu smo radi vas.
Pročitaj više
 
Grad Krk je administrativno, obrazovno i gospodarsko sjedište istoimenog ˝zlatnog otoka˝, a smjestio se na njegovoj zapadnoj strani. Otok Krk posljednjih se godina prometnuo u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija, a isto tako može je jedno od najelitnijih područja na tržištu nekretnina u Hrvatskoj. Grad Krk ima fantastičnu geografsku poziciju te je odlično povezan sa se europskim destinacijama i zato se svrstava u top vikend destinaciju. Već dugi niz godina Krk se smatra žilom kucavicom na tržištu nekretnina, a svi noviteti i aktivnosti mogu se vidjeti u modernim apartmanima u novogradnji, prekrasnim luksuznim vilama te šarmantnim kamenim kućama mediteranskog štiha. Grad Krk čak tri godine za redom proglašen je najboljim malim gradom za život njegovih stanovnika. Treba napomenuti da je bio uspješan u svim kategorijama izbora, u segmentu gospodarstva, obrazovanja, demografije, socijalne politike i općenito razvoja. Stanovnici grada Krka posebno su izrazili svoje zadovoljstvo kvalitetom života, a to je odličan pokazatelj kako je ovo savršena destinacija za život i cjelogodišnji turizam.
 

2000 godina star grad Krk

Razvoj grada Krka započinje samom urbanizacijom predrimskog naselja, o čemu svjedoče brojni zapisi, rimski mozaici i ostaci gradskih bedema. Gradom i otokom su u povijesti upravljali Rimljani, Slaveni, Liburni, Mlečani što se najbolje vidi u arhitekturi grada kao i bogatoj kulturnoj ostavštini na svakom koraku. Svakako najistaknutiji spomenik je frankopanski kaštel iz doba kada su Krkom vladali knezovi Frankopani i sigurno je uz krčku katedralu jedan od najistaknutijih gradskih motiva. Ovaj veličanstveni spomenik kulture izgrađen je na mjestu rimskih termi i ocrtava brojne stilove od renesanse, romantike, gotike pa sve do baroka i upravo zato ova impresivna građevina na “nišanu” je brojnih turista koji odabiru baš otok i grad Krk kao destinaciju za provođenje godišnjih odmora. Vrlo lako se zaljubiti u uske kamenom popločene ulice koje vas automatski vraćaju u neka manje moderna i užurbana vremena, a za kojima očito sve više ljudi žudi. Turizam se dao naslutiti još od ranog srednjeg vijeka kada se u Krku pojavljuju prve aktivnosti u ugostiteljstvu, a kao prvi gosti koji su posjetili Krk spominju se Česi koji su i do dan danas ostali vjerni gosti i obožavatelji otoka Krka, a neki postali i ponosni vlasnici nekretnine u gradu Krku.
 

Grad Krk top vikend destinacija među stranim i domaćim gostima

Porastom brojki u turizmu iz godine u godinu u cijeloj Hrvatskoj, tako i na našim otocima, danas je grad Krk idealno turističko odredište s kvalitetnim i raznolikim smještajem, od kampova, apartmana, kuća za odmor i hotela. Osim što je odlična ljetna destinacija, prepoznat je i kao destinacija za sva godišnja doba, top vikend destinacija. To sve može zahvaliti odličnoj i kvalitetnoj ponudi sadržaja za sve generacije i uzraste, ljubitelje glamura i umjetnosti, obožavatelja finih eno-gastro priča ili pak zaljubljenika u outdoor aktivnosti. Mjesto koje zaista može ponuditi sve, stoga ne čudi podatak da je grad Krk s okolicom jedno od najtraženijih tržišta nekretnina. Zahvaljujući i odličnoj prometnoj povezanosti (zračnim, cestovnim ili morskim putem) Krk je posljednjih godina postao idealno mjesto za kupnju second home nekretnine, a to su najbolje prepoznali brojni stranci koji su se upisali kao vlasnici nekretnine u gradu Krku.
 

Kupnja nekretnine u gradu Krku je mudra investicija

Jedan od top gradova za život, popularna i tražena turistička destinacija, bogata kultura i čarobna prirodna ljepota sasvim su dovoljni razlozi za kupnju nekretnine u gradu Krku. S time će se sigurno složiti i velik broj Slovenaca, Nijemaca, Austrijanaca, Čeha koji su odlučili uložiti u nekretnine koje potom iznajmljuju u turističke svrhe i tako vrlo brzo dolaze do povrata same investicije. Vlasnici uživaju u miru i privatnosti vlastite nekretnine na moru, a istovremeno dok tamo ne borave ostvaruju prihode iznajmljivanjem turistima, što posjedovanje nekretnine u gradu Krku čini pametnom i isplativom investicijom. Kao i obično u prvom redu potražuju se kuće za odmor i apartmani na moru ili s pogledom na more iako u današnje vrijeme faktor blizine plaže nije toliko presudan. Sve više i više niču elitna naselja po otoku Krku s prekrasnim modernim vilama i adaptiranim kamenim kućama, modernim apartmanima na atraktivnim lokacijama što ima i svoju cijenu, obično onu najveću, naravno, ovisno o vrsti nekretnine. Vrlo često takve nekretnine, luksuznije, budu prodane i prije početka same gradnje što su naravno prepoznali i brojni investitori uloživši u brojna građevinska zemljišta i nekretnine u gradu Krku.
 

Prodaja apartmana u gradu Krku i dalje u porastu

Kupac u današnje vrijeme prije svega traži i bira kvalitetu, lokaciju ako je moguće što bliže moru ili s pogledom na more iako to postaje manje bitan faktor kod odabira nekretnine. Najtraženiji su kvalitetni i moderni apartmani najčešće u novoizgrađenim apartmanskim vilama po mjerilima moderne gradnje koja podrazumijeva visoku energetsku učinkovitost objekta i visoku kvalitetu izvedbe. Danas diljem otoka Krka možete vidjeti prekrasne primjere modernih građevina čistih linija s obiljem staklenih površina, pomno uređenim interijerima i eksterijerima koje daju jedinstven ukupan dojam samoj lokaciji. Kako se i dalje gradi se, prodaja apartmana u gradu Krku očito će nastaviti rasti. Jednako popularne i tražene su kuće na prodaju u gradu Krku, kao i u ostatku otoka, a kupci mogu birati od modernih vila, rustikalnih kuća, šarmantnih obiteljskih kuća, pa do uvijek popularnih - starih kamenih kuća čiji broj je ipak ograničen. Kad je u pitanju prodaja kuća u gradu Krku, naša ponuda sigurno sadrži ono što ste zamislili i što vas zanima. Tržište nekretnina u gradu Krku kao i na cijelom otoku Krku zasigurno će u budućnosti biti još aktivnije, a isto tako i cijene bi se mogle blago povećati. Ipak, uspoređujući ih s cijenama nekretnina u zemljama zapadne Europe one su još uvijek niže. To je jedan od glavnih razloga zašto smatramo da će se nastaviti porast interesa i potražnje stranih kupaca i investitora.
 

Euro Immobilien vaš partner od povjerenja na putu do vlastite nekretnine u gradu Krku

U našoj agenciji za nekretnine kroz dugogodišnje iskustvo specijalizirali smo se za suradnju s kupcima sa stranih tržišta. Dobro smo upoznali različite zemlje i njihove kulture, što nam je donijelo dodatnu prednost u razumijevanju njihovih želja i potreba kada su nekretnine u pitanju, posebice u Hrvatskoj, duž obale Jadranskog mora na najatraktivnijim regijama, gradovima i mjestima. Odlično poznajemo i razumijemo tržište nekretnina u Hrvatskoj, sve pravne procedure, odlično se koristimo stranim jezicima i najvažnije, svom klijentu nudimo transparentnost i pomoć u svakom koraku naše suradnje. Euro Immobilien ponuda nekretnina u gradu Krku nudi različite vrste objekata stoga pregledajte naš izbor i svakako nas kontaktirajte kada pronađete ono što tražite ili ako trebate savjet i pomoć.
Grad Krk, kuća sa šest etažiranih apartmana!
Površina
257 m2
Lokacija
Grad Krk
650.000€
Grad Krk - stan s pogledom na more
Površina
56 m2
Lokacija
Grad Krk
291.000€
Krk - nova kuća mediteranskog stila
Površina
170 m2
Lokacija
Grad Krk
799.000€
Krk - građevinsko zemljište s pogledom na more
Površina
828 m2
Lokacija
Grad Krk
490.000€
Krk - moderna vila s bazenom i pogledom na more!
Površina
173 m2
Lokacija
Grad Krk
930.000€
Grad Krk - penthouse s pogledom na more
Površina
83 m2
Lokacija
Grad Krk
530.000€
Apartman s pogledom na more, novogradnja grad Krk
Površina
93 m2
Lokacija
Grad Krk
675.000€
Apartman na odličnoj lokaciji, novogradnja grad Krk
Površina
93 m2
Lokacija
Grad Krk
625.000€
Moderan apartman s bazenom, novogradnja grad Krk
Površina
113 m2
Lokacija
Grad Krk
780.000€
Krk - kuća za renovaciju na većoj parceli
Površina
140 m2
Lokacija
Grad Krk
280.000€
Stari grad Krk -  samostojeća kuća za renovaciju
Površina
110 m2
Lokacija
Grad Krk
415.000€
Krk - dvoetažni apartman s bazenom i pogledom na more
Površina
112 m2
Lokacija
Grad Krk
630.000€
Poljoprivredno zemljište s pogledom na more - Krk
Površina
1.113 m2
Lokacija
Grad Krk
93.000€
Novogradnja Krk - stan s pogledom na more
Površina
74,67 m2
Lokacija
Grad Krk
420.000€
Stan s pogledom na more - novogradnja Krk
Površina
77,83 m2
Lokacija
Grad Krk
425.000€
Novogradnja Krk - dvoetažni stan s pogledom na more
Površina
139,31 m2
Lokacija
Grad Krk
715.000€
Dvoetažni stan s pogledom na more - novogradnja Krk
Površina
122,96 m2
Lokacija
Grad Krk
625.000€
Luksuzna villa s pogledom na more - okolica grada Krka
Površina
223 m2
Lokacija
Grad Krk
1.100.000€
Krk - apartman sa zajedničkim bazenom i vrtom
Površina
81 m2
Lokacija
Grad Krk
265.000€
Apartman u novogradnji sa zajedničkim bazenom - Krk
Površina
81 m2
Lokacija
Grad Krk
255.000€
Komforan stan s pogledom u okolici Krka
Površina
105 m2
Lokacija
Grad Krk
289.000€
Prikazano: 1 - 21 od 114 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.