Opatija nekretnine na prodaju

Nekretnine u Opatiji i u njenoj okolici imaju posebnu vrijednost, bez obzira na to radi li se o starim austrougarskim villama prvi red do mora, modernim apartmanima s pogledom na more ili ekskluzivnim obiteljskim kućama u zaleđu Opatije. Pregledajte našu selekciju koja sadrži najbolje nekretnine u Opatiji na prodaju i slobodno nam se obratite, rado ćemo vam pomoći.
Pročitaj više
 
Opatija odavna slovi za kolijevku turizma našeg kraja, a o šarmu i blagodatima mikroklime od davnina su uživali austro–ugarski carevi. Arhitektura koja je plijenila pažnju od davnina ni danas ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Opatija je danas sinonim za prestižne nekretnine i luksuzne vile na top pozicijama. Moderno opremljeni apartmani sa prekrasnim pogledom privlače pažnju svakog iskusnog ljubitelja vrhunske arhitektonske izvedbe i obožavatelja ovog prekrasnog kraja smještenog pod padinama Učke. Opatija poznata i kao naš “biser turizma”, ponosno nosi titulu kolijevke hrvatskog turizma jer upravo tu je povijest ispisala neke najzanimljivije priče. Zajedno uz ostala okolna prekrasna mjesta: Volosko, Ičići, Ika, Mošćenička draga, Medveja i Lovran čini dio jedinstvene opatijske rivijere.
 

Opatija “stara dama“ hrvatskog turizma

Ovaj čaroban grad smješten na moru, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Cijela priča započinje izgradnjom prvog ljetnikovca “Vile Angioline” 1844. godine i upravo ta godina smatra se početkom razvoja turizma u Opatiji i okolici. Povijesni ljetnikovac ugostio je brojne slavne i povijesne ličnosti tog doba, a četrdeset godina poslije Opatija otvara svoj prvi hotel, prestižni “Quarnero”, danas već legendarni hotel Kvarner. Nakon toga dolazi do ekspanzije u gradnji sadržaja poput zapanjujućih i raskošnih vila uz more, ljetnikovaca, kupališta, šetnica uz more i parkova koji i danas simboliziraju Opatiju. Nekretnine u Opatiji gradile su se jednakom ekspanzijom i uskoro su formirale izgled i vizure savršene razglednice koji su mnogi uspoređivali, a to čine i danas, s Nicom, prijestolnicom luksuznog i elitnog turizma Azurne obale. Arhitektura grada Opatije najviše je zaslužna za svoj šarm koji pruža, a tragovi su vidljivi na većini hotela, pansiona i vila s obilježjima povijesnih neostilova i mediteranskog štiha, a nije tajna da su na opatijskoj rivijeri kroz povijest stvarali poznati arhitekti koji su poštovali tradiciju i krajolik ovog kraja. Prekrasno uređena priroda koju čine parkovi s egzotičnim biljkama i travnjacima, morske šetnice (Lungomare) i arhitektura učinili su Opatiju neodoljivom destinacijom za odmor i život. Više od 130 godina privlači turiste iz svih dijelova svijeta i očarava svojom ljepotom, poviješću, mirisima, domaćinima, vrhunskim restoranima i brojnim zanimljivim sadržajima koji rastu iz godine u godinu. S jedne strane zaklonjena Učkom, a s morske strane okružena otocima Krkom i Cresom, Opatija je savršena za posjet i boravak kroz sva godišnja doba što samo dodatno povećava interes za kupnju nekretnine u Opatiji i okolici.
 

Kupnja nekretnine u Opatiji pametan i isplativ način investiranja, ali i uživanja

Trend rasta na tržištu nekretnina na opatijskoj rivijeri (nekretnine u Opatiji i okolici) prepoznali su i brojni ulagači i investitori pa se u Opatiji uvijek nešto gradi i planira što i samu ponudu čini raznovrsnijom i pogodnijom za različite pojedince i stil života koji preferiraju. Ljetni mjeseci ispune ulice i plaže Opatije do posljednjeg mjesta i tada ona živi u punom svom sjaju, a popunjenost smještaja iz godine u godinu potvrđuje priču o popularnosti Opatije kod gostiju iz različitih dijelova svijeta. Odlična prometna povezanost kopnenim, morskim i zračnim putem omogućila je Opatiji da se pozicionira kao destinacija koja briše granice kada je u pitanju dostupnost. Zbijene stare kamene kuće sa žarko crvenim krovovima nanizane uz šarmantne uske i vijugave uličice, raskošne secesijske vile s predivnim pogledom na Krk i Cres, najbolji su primjeri specifične arhitekture još iz habsburškog doba. Danas je Opatija dom mnogih elitnih i luksuznih vila i kuća za odmor, modernih apartmana za iznajmljivanje te raskošnih obiteljskih kuća gdje sezona iznajmljivanja se odvija kroz cijelu godinu posebno u toplijim i ljetnim mjesecima. Nekretnine u Opatiji osim što svojim vlasnicima pružaju mogućnost boravka u top destinaciji kad god to požele, na isti način mogu u zavidnom vremenskom roku vratiti uloženi novac i osigurati prihod od turizma koji s godinama samo raste i razvija sve svoje potencijale. Interes za kupnjom premium nekretnine u Opatiji i okolici uglavnom dolazi od pojedinaca iz susjednih zemalja koji ih u sve većem broju gledaju kao odličan investicijski izbor što privlači sve više inozemnih ulagača. Sama destinacija sa sobom nosi određene vrijednosti, a to se može primjetiti i kod cijena nekretnina u Opatiji koje kada ne rastu stagniraju, ali gotovo nikad ne padaju, naravno ovisno o samom cjelokupnom stanju na tržištu nekretnina, ali premium nekretnine u Opatiji sigurno spadaju u sam vrh na popularnoj hrvatskoj obali.
 

Stanovi u Opatiji na prodaju najbrojnije su nekretnine u ponudi

U Euro Immobilien agenciji za nekretnine uvrstili smo u našu ponudu kvalitetne i aktualne nekretnine u Opatiji pa možete istražiti razne kuće na prodaju u Opatiji, elitne vile na top lokacijama, luksuzne kuće za odmor i apartmane uz more, tu su i razni stanovi u Opatiji na prodaju te brojna građevinska zemljišta. Brojni objekti nalaze se na atraktivnim lokacijama Opatije, blizu mora i centra sa svojim vlastitim parkirnim mjestom te su uz određenu adaptaciju savršena prilika za iznajmljivanje u slučajevima kada vlasnici ne borave u svojoj nekretnini. Naravno sve ovisi o klijentovim željama, kvaliteti same nekretnine ali sve nađu svog kupca kada su popularni hrvatski turistički gradovi u ponudi. Također sve više kupaca nisu stranci več članovi dijaspore koji se nakon dugogodišnjeg rada u u inozemstvu odlučuju na povratak u svoju zemlju gdje su troškovi života ipak niži u odnosu na one koje imaju u zemljama zapadne Europe. Sukladno zadnjim trendovima očekujemo da će prodaja kuća u Opatiji nastaviti rasti, unatoč rastu cijena. Ali kako su stanovi u Opatiji na prodaju ipak najbrojnije nekretnine, a novi se i dalje ubrzano grade na brojim pozicijama u gradu, lokalnim tržištem nekretnina i dalje će brojčano dominirati prodaja stanova u Opatiji.
 

Euro Immobilien agencija za nekretnine u Opatiji vaša je prilika za pametno ulaganje

Naša agencija za nekretnine u Opatiji usredotočena je na potpuno profesionalan, iskren i transparentan odnos s klijentima, sa stranih i domaćih tržišta, a naši agenti poznaju sve potrebne pravne aspekte kupoprodajnog procesa. Poštujemo vrijeme i pozornost koju nam klijent daje i zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca i prodavatelja nekretnina naša je najveća nagrada. Istražite našu aktualnu ponudu i pregledajte sve nekretnine na prodaju u Opatiji. Možete pronaći divne dvosobne i trosobne stanove u blizini mora, stanove i apartmane u prekrasnim vilama, kuće sa stambenim jedinicama ili moderne apartmane u novogradnji. Ako volite i tražite izvrsnu, mirnu i sigurnu lokaciju koja vam može biti pametna prilika za ulaganje i uživanje Opatija je svakako destinacija koju preporučujemo. Kroz cijeli proces bit ćete u sigurnim rukama naših iskusnih i vještih agenata koji odlično govore strane jezike i razumiju potrebe, želje i razmišljanja inozemnih i domaćih klijenata. Usmena preporuka i zadovoljstvo klijenata ono je čime se najviše ponosimo i zato slobodno nam se obratite, bez obzira prodajete li ili kupujete nekretninu u Opatiji i darujte nam svoje povjerenje.
Površina
128 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
695.000€(5.236.477 kn)
Površina
170 m2
Lokacija
Opatija
650.000€(4.897.425 kn)
Površina
85 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
775.000€(5.839.237 kn)
Površina
81 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
790.000€(5.952.255 kn)
Površina
117 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
690.000€(5.198.805 kn)
Površina
125 m2
Lokacija
Opatija
650.000€(4.897.425 kn)
Površina
280 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
798.000€(6.012.531 kn)
Površina
600 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
2.000.000€(15.069.000 kn)
Površina
244 m2
Lokacija
Opatija
1.200.000€(9.041.400 kn)
Površina
144 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
490.000€(3.691.905 kn)
Površina
125 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
650.000€(4.897.425 kn)
Površina
49,76 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
220.000€(1.657.590 kn)
Površina
158,52 m2
Lokacija
Zora - Opatija
970.000€(7.308.465 kn)
Površina
158,52 m2
Lokacija
Zora - Opatija
970.000€(7.308.465 kn)
Površina
152 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
680.000€(5.123.460 kn)
Površina
192 m2
Lokacija
Opatija
985.500€(7.425.250 kn)
Površina
135 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
730.000€(5.500.185 kn)
Površina
3.217 m2
Lokacija
Volosko - Opatija
1.650.000€(12.431.925 kn)
Površina
86,82 m2
Lokacija
Opatija - Centar - Opatija
280.000€(2.109.660 kn)
Površina
550 m2
Lokacija
Opatija
2.000.050€(15.069.377 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 22 oglas(a)
Stranice: 12
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.