Nekretnine Crikvenica

Pogledajte našu bogatu i aktualnu ponudu koja sadrži raznovrsne nekretnine u Crikvenici koje su na prodaju. Istražite naš probran izbor nekretnina i sigurni smo da ćete pronaći pravu investiciju za kojom tragate, bilo u privatne ili poslovne svrhe. Prekrasne luksuzne vile, kamene kuće primorskog šarma, kvalitetni stanovi i apartmani svih veličina na top pozicijama, hoteli prvi red do mora ubrajaju Crikvenicu u top destinaciju i s ponosom možemo reći da ona to i jest.
Pročitaj više
 
Nekretnine u Crikvenici, popularnoj turističkoj destinaciji na Kvarneru, posljednjih godina postaju sve traženije među domaćim i stranim gostima koji kupuju nekretnine pa ni ne čudi da im vrijednost raste zajedno s ponudom na tržištu prodaje i kupnje nekretnina u Crikvenici.
 

Šarm Crikvenice privlači posjetitelje iz cijelog svijeta

Crikvenica je prekrasno turističko mjesto udaljeno svega 33 km od Rijeke. Podneblje ovog kraja privlači turiste iz cijelog svijeta. Blaga klima, povijest i tradicija važni su čimbenici koji ovaj kraj stavljaju u vrh kvalitetne ponude na tržištu nekretnina. Smjer razvoja crikveničke rivijere odredila je upravo jedna od najrazvijenijih gospodarskih grana - turizam, koja se na ovom području počela razvijati još od 19. stoljeća. Povijest Crikvenice ispisivali su razni vladari i civilizacije, a svi ti tragovi prošlosti danas se najbolje očituju kroz povijest, običaje, arhitekturu, kulturu, gastronomiju i turističku ponudu čiji razvoj traje i danas. Crikvenica se smjestila u Kvarnerskom zaljevu. Ovaj grad uz obalu prekrasnog Jadranskog mora jedna je od top turističkih destinacija koja zajedno sa susjednim mjestima Selce, Dramalj, i Jadranovo čini crikveničku rivijeru. Odlična prometna povezanost samo je jedna od brojnih prednosti Crikvenice, a radi njene dobre lokacije gosti Srednje Europe stižu brzo i lako na destinaciju. Ako tome pridodamo i blizinu zračne luke Rijeka na otoku Krku, jasno je da je dostupnost sve brža i jednostavnija. Crikvenica privlači brojne turiste, domaće i strane, svojim prekrasnim dugim plažama, šetnicama uz more poznatim kao lungomare, vidikovcima s kojih puca čaroban pogled na cijeli Kvarnerski zaljev. Blaga klima i kombinacija morskog zraka i šumovitog zaleđa ovo mjesto čini idealnim za boravak tijekom cijele godine iako je ljetna sezona i dalje daleko najpopularnija. Naravno, s razvojem i porastom broja noćenja kao i širenja ponude turističke usluge, nekretnine u Crikvenici postale su sve zanimljivije stranim gostima pobudivši u njima interes da si osiguraju “second home” nekretninu na moru i to baš na području crikveničke rivijere.
 

Bogata ponuda sadrži raznovrsne nekretnine u Crikvenici

Tržište nekretnina u Crikvenici posljednjih godina aktivnije je i dinamičnije no ikad prije, a jedan od razloga je i novogradnja stambenih objekata na atraktivnim lokacijama. Važan čimbenik u ekspanziji ponude i potražnje na tržištu nekretnina u Crikvenici i okolici što su cijene još uvijek niže od onih u domicilnim zemljama stranih kupaca i investitora, pa gotovo da je nemoguće pogriješiti s kupnjom nekretnine u turističkoj destinaciji koja lako i sigurno vraća uložena sredstva odluče li se vlasnici za iznajmljivanje objekata. Fantastična mediteranska klima kao i mediteranski ritam života postaje sve veća želja užurbanog i stresnog svijeta. Mir i sigurnost gotovo pa najveći su razlozi zašto svi koji posjete Hrvatsku i njezin obalni dio, dožive taj spokoj, miris soli u zraku i pogled na nevjerojatne nijanse jadranskog mora. Prirodne ljepote na svakom koraku, a gastronomski doživljaji oduševljavaju sve one koji do sad nisu poznavali našu kuhinju. Puno sunčanih sati tijekom godine omogućuje svim vlasnicima nekretnine u Crikvenici da borave u destinaciji više puta godišnje. Pritom uživaju u svim ljepotama godišnjih doba udišući najzdraviji zrak te bar privremeno uspore ritam svog života. Ljeta su ovdje ipak nešto dinamičnija jer velik broj turista istražuje i upoznaje ovaj kraj, a neki mu se vjerno vraćaju desetljećima jer tu su pronašli sve što im treba. Ali zato upravo ljetna sezona dokaz je da svaka kupljena nekretnina u Crikivenici koja se iznajmljuje u turističke svrhe brzo i sigurno vraća uložena sredstva.
 

Prodaja apartmana u Crikvenici u stalnom porastu

Kada pogledamo aktualne nekretnine na prodaju u Crikvenici možemo zaključiti da je raznovrsna, što je prednost i za različite profile kupaca kako po financijskim mogućnostima tako i po osobnim željama i preferencijama pojedinca. Luksuzne vile s bazenom moderne gradnje, obiteljske kuće blizu mora, stanovi i apartmani na atraktivnim lokacijama Crikvenice koje su sve uglavnom u neposrednoj blizini mora i plaža, nađu svog kupca u rekordnom roku. Osobito tražene, a i rijetke na tržištu nekretnina, su kamene kuće izrađene u mediteranskom stilu ili zemljišta na top lokacijama s prekrasnim pogledom na more i velikim potencijalom za investiciju, privatnu ili poslovnu. Visokokvalitetna gradnja s vrhunskim materijalima, luksuzni ili minimalistički uređeni interijeri ono je što kupci mogu očekivati kad je u pitanju prodaja nekretnina u Crikvenici, posebno kada govorimo o novogradnjama. Među kupcima nekretnina najtraženiji su apartmani i stanovi pa je ponuda i prodaja stanova u Crikvenici u stalnom porastu. Bez obzira na to, nimalo ne zaostaje prodaja kuća u Crikvenici, kako novoizgrađenih modernih vila s bazenom, tako i obiteljskih kuća. Ukoliko vam je pak želja gradnja nekretnine u Crikvenici, istražite našu aktualnu ponudu gdje možete pronaći građevinska zemljišta na prodaju, na atraktivnim lokacijama s prekrasnim pogledom na more. Savršena prilika da realizirate svoje snove kada je željena nekretnina u pitanju. Kao specijalizirana agencija za prodaju visokokvalitetnih nekretnina duž hrvatske obale i otoka, za svakog klijenta formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina upravo prema njegovim željama i viziji.
 

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici vaš je pouzdan partner u cijelom procesu

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici konstantno radi na podizanju kvalitete kada je u pitanju ponuda nekretnina te ono još važnije, na uspostavljanju odnosa s klijentima kako bi na najbolji način opravdali njihovo povjerenje. Već godinama to postižemo zahvaljujući profesionalnom timu koji se specijalizirao za rad sa stranim kupcima, upoznavanju kulture i mentaliteta koje nam pomažu potpuno razumijeti želje i potrebe zainteresiranih stranaka ovisno o zemlji iz koje dolaze. Dugoročni rast i razvoj naše agencije najbolje se postiže svakodnevnim usavršavanjem naših agenata za nekretnine u Crikvenici. Klijenti od nas u svakom trenutku mogu očekivati transparentnost, razumijevanje, stručnost i provjerene informacije. Ideja vodilja naše agencije je poslovanje temeljeno na poslovnoj izvrsnosti, znanju, povjerenju, iskustvu te individualnom pristupu svakom klijentu. Dugogodišnje iskustvo, odlično poznavanje tržišta i velik broj uspješno zaključenih kupoprodaja omogućili su nam da zadobijemo povjerenje brojnih kupaca iz čitave Europe. Zato vas pozivamo da istražite našu ponudu nekretnina u Crikvenici i okolici, a za sva ostala pitanja i nedoumice slobodno nas kontaktirajte i dozvolite nam da budemo vaš pouzdan partner na putu do željene nekretnine.
Površina
80 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
530.000€(3.993.285 kn)
Površina
66,73 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
253.500€(1.909.996 kn)
Površina
116,86 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
460.800€(3.471.898 kn)
Površina
116,86 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
440.800€(3.321.208 kn)
Površina
83 m2
Lokacija
Crikvenica
249.000€(1.876.090 kn)
Površina
345 m2
Lokacija
Crikvenica
1.440.000€(10.849.680 kn)
Površina
200 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
650.000€(4.897.425 kn)
Površina
66,81 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
400.860€(3.020.280 kn)
Površina
144,42 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
620.000€(4.671.390 kn)
Površina
42 m2
Lokacija
Crikvenica
150.000€(1.130.175 kn)
Površina
100 m2
Lokacija
Crikvenica
520.000€(3.917.940 kn)
Površina
80 m2
Lokacija
Crikvenica
350.000€(2.637.075 kn)
Površina
200 m2
Lokacija
Crikvenica
1.250.000€(9.418.125 kn)
Površina
60 m2
Lokacija
Crikvenica
218.155€(1.643.689 kn)
Površina
53 m2
Lokacija
Crikvenica
207.690€(1.564.840 kn)
Površina
122 m2
Lokacija
Crikvenica
429.835€(3.238.592 kn)
Površina
19,06 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
57.180€(430.823 kn)
Površina
23,79 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
71.370€(537.737 kn)
Površina
66,35 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
199.050€(1.499.742 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 114 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.