Nekretnine Crikvenica

Pogledajte našu bogatu i aktualnu ponudu koja sadrži raznovrsne nekretnine u Crikvenici koje su na prodaju. Istražite naš probran izbor nekretnina i sigurni smo da ćete pronaći pravu investiciju za kojom tragate, bilo u privatne ili poslovne svrhe. Prekrasne luksuzne vile, kamene kuće primorskog šarma, kvalitetni stanovi i apartmani svih veličina na top pozicijama, hoteli prvi red do mora ubrajaju Crikvenicu u top destinaciju i s ponosom možemo reći da ona to i jest.
Pročitaj više
 
Nekretnine u Crikvenici, popularnoj turističkoj destinaciji na Kvarneru, posljednjih godina postaju sve traženije među domaćim i stranim gostima koji kupuju nekretnine pa ni ne čudi da im vrijednost raste zajedno s ponudom na tržištu prodaje i kupnje nekretnina u Crikvenici.
 

Kakve sve nekretnine Crikvenica pruža potencijalnim kupcima?

Crikvenica, poznata primorska destinacija na hrvatskoj obali, nudi širok spektar nekretnina na prodaju, koje zadovoljavaju različite ukuse i potrebe kupaca. Bez obzira na to da li tražite luksuznu vilu, moderni apartman, tradicionalnu kuću ili građevinsko zemljište, Crikvenica ima što ponuditi. Ovdje su glavne vrste nekretnina koje se mogu naći na tržištu u ovom prelijepom gradu:

1. Luksuzne vile

Luksuzne vile u Crikvenici često se nalaze na ekskluzivnim lokacijama sa spektakularnim pogledom na more. Ove nekretnine su idealne za one koji traže vrhunski komfor i privatnost. Vile su obično opremljene modernim sadržajima kao što su privatni bazeni, saune, prostrane terase i vrhunski uređeni vrtovi. Građene su od visokokvalitetnih materijala i često uključuju više spavaćih soba i kupatila, velike dnevne boravke i kuhinje sa najsuvremenijim aparatima.

2. Apartmani

Apartmani su najčešći oblik nekretnina na prodaju u Crikvenici. Postoje različite vrste apartmana, od manjih jednosobnih stanova do prostranih penthausa s više spavaćih soba. Moderni apartmani često dolaze s balkonom ili terasom, omogućavajući vlasnicima uživanje u predivnom pogledu na more ili grad. Većina apartmana je smještena u blizini plaža, restorana i drugih ključnih sadržaja, što ih čini idealnim za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života.

3. Tradicionalne kuće

Tradicionalne kuće u Crikvenici predstavljaju savršen spoj autentičnosti i modernog komfora. Ove nekretnine često zrače šarmom stare primorske arhitekture, s kamenim zidovima i rustikalnim detaljima. Mnoge od ovih kuća su renovirane kako bi pružile suvremene pogodnosti, dok su zadržale svoj originalni karakter. Tradicionalne kuće mogu biti odličan izbor za one koji žele živjeti u mirnom okruženju, daleko od gradske vreve, ali opet u blizini svih potrebnih sadržaja.

4. Građevinska zemljišta

Za one koji žele izgraditi nekretninu po vlastitim željama, građevinska zemljišta u Crikvenici predstavljaju odličnu priliku. Parcela za gradnju može se naći u različitim veličinama i na različitim lokacijama. Prodaju se zemljišta blizu mora i u unutrašnjosti, s prekrasnim pogledom na okolne pejzaže. Kupovina zemljišta omogućava potpunu kontrolu nad projektom izgradnje, od dizajna do završnih radova, što omogućava stvaranje savršenog doma ili investicijske nekretnine.

5. Kuće za odmor

Crikvenica je popularna destinacija za turiste, zbog čega su kuće za odmor veoma tražene. Ove nekretnine su obično u blizini plaža i turističkih atrakcija, i često se iznajmljuju tokom sezone. Investiranje u kuću za odmor može biti isplativo, jer pruža mogućnost ostvarivanja prihoda od iznajmljivanja, dok istovremeno omogućava vlasnicima da imaju vlastito mjesto za odmor na Jadranu.

6. Poslovni prostori

Pored stambenih nekretnina, Crikvenica nudi i različite poslovne prostore na prodaju. To uključuje lokale, urede i poslovne zgrade koje su idealne za vođenje raznih vrsta biznisa, od trgovina i restorana do uslužnih djelatnosti. Lokacija u popularnom turističkom mjestu može biti izuzetno povoljna za poslovne poduhvate, jer omogućava pristup velikom broju potencijalnih klijenata i turista.

Crikvenica, sa svojom bogatom ponudom nekretnina, predstavlja idealnu lokaciju za kupovinu, bilo da se radi o trajnom boravku, investiciji ili drugom domu. Raznolikost opcija na tržištu znači da svaki kupac može pronaći nešto što odgovara njegovim specifičnim potrebama i željama. Bez obzira na to tražite li luksuz ili autentičnost, mir ili blizinu urbanog centra, Crikvenica ima što ponuditi svakom kupcu.

 

Zašto je Crikvenica izvrsna destinacija za kupnju nekretnine?

Kupnja nekretnine u Crikvenici pruža mnogobrojne prednosti koje čine ovaj primorski grad izuzetno privlačnom destinacijom za domaće i strane investitore. Crikvenica je poznata je po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj povijesti i kvaliteti života. Evo nekoliko ključnih prednosti kupnje nekretnine u ovom šarmantnom gradu:

1. Izvanredna lokacija

Crikvenica se nalazi na sjevernom Jadranu, što je čini lako dostupnom iz mnogih europskih zemalja. Blizina međunarodnih zračnih luka u Rijeci i Zagrebu, kao i dobra povezanost putem autocesta, omogućavaju brz i jednostavan pristup gradu. Osim toga, Crikvenica je samo kratkom vožnjom udaljena od drugih popularnih destinacija kao što su Opatija, Rijeka i otok Krk.

2. Prirodne ljepote i klima

Jedna od najvećih prednosti Crikvenice je njena prekrasna priroda. Grad je okružen kristalno čistim morem, prekrasnim plažama i bujnim zelenilom. Mediteranska klima s blagim zimama i toplim ljetima čini Crikvenicu savršenim mjestom za život tijekom cijele godine. Dugi sunčani periodi omogućavaju razne aktivnosti na otvorenom, kao što su plivanje, jedrenje, planinarenje i biciklizam.

3. Kvaliteta života

Crikvenica nudi visoku kvalitetu života svojim stanovnicima. Grad ima razvijenu infrastrukturu, uključujući moderne zdravstvene ustanove, škole, trgovine i sportske objekte. Sigurnost je na visokoj razini, što je čini idealnim mjestom za obiteljski život i umirovljenike. Raznovrsna ponuda kulturnih i zabavnih sadržaja, uključujući festivale, koncerte i muzeje, dodatno obogaćuje život u gradu.

4. Turistički potencijal

Kao popularna turistička destinacija, Crikvenica privlači velik broj posjetitelja tijekom cijele godine. To otvara mnoge mogućnosti za dodatni prihod kroz iznajmljivanje nekretnina. Kupnja nekretnine u Crikvenici može biti isplativa investicija, jer turisti često traže apartmane, kuće za odmor i vile za najam. Visoka potražnja za smještajem može osigurati stalni prihod vlasnicima nekretnina.

5. Raznolike opcije nekretnina

Tržište nekretnina u Crikvenici nudi širok spektar opcija koje zadovoljavaju različite ukuse i budžete. Od luksuznih vila s pogledom na more, modernih apartmana blizu plaže, do tradicionalnih kuća u starom dijelu grada, svatko može pronaći nešto što odgovara njegovim potrebama. Mogućnost kupnje građevinskog zemljišta također omogućava izgradnju nekretnine po vlastitim željama.

6. Povoljan investicijski ambijent

Hrvatska je poznata po svojoj stabilnoj političkoj situaciji i članstvu u Europskoj uniji, što pruža sigurnost investitorima. Pored toga, postupak kupnje nekretnine u Hrvatskoj je relativno jednostavan i transparentan, uz jasno definirane pravne okvire koji štite prava kupaca. Cijene nekretnina u Crikvenici su konkurentne u usporedbi s drugim europskim destinacijama, što pruža dobru vrijednost za novac.

7. Kulturna i povijesna baština

Crikvenica ima bogatu povijest i kulturnu baštinu koja se ogleda u njenoj arhitekturi, tradiciji i običajima. Posjedovanje nekretnine u Crikvenici omogućava vam da budete dio ovog nasljeđa, uživajući u lokalnim festivalima, tradicionalnim manifestacijama i gastronomskim specijalitetima. Grad nudi jedinstvenu kombinaciju modernog života i povijesnog šarma.

8. Razvojne mogućnosti

Grad Crikvenica kontinuirano ulaže u razvoj infrastrukture i poboljšanje turističke ponude. Planirani projekti uključuju uređenje plaža, proširenje sportske i rekreativne ponude, te modernizaciju prometnica i javnih površina. Ova ulaganja doprinose rastu vrijednosti nekretnina i čine Crikvenicu sve privlačnijom destinacijom za život i investiranje.

Kupnja nekretnine u Crikvenici predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže lijep i kvalitetan život na Jadranu, kao i za investitore koji žele iskoristiti turistički potencijal ovog područja. Bilo da tražite trajni dom, mjesto za odmor ili investicijsku nekretninu, Crikvenica nudi mnoge prednosti koje će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja.

  

Bogata ponuda nekretnina u Crikvenici

Tržište nekretnina u Crikvenici posljednjih godina aktivnije je i dinamičnije no ikad prije, a jedan od razloga je i novogradnja stambenih objekata na atraktivnim lokacijama. Važan čimbenik u ekspanziji ponude i potražnje na tržištu nekretnina u Crikvenici i okolici što su cijene još uvijek niže od onih u domicilnim zemljama stranih kupaca i investitora, pa gotovo da je nemoguće pogriješiti s kupnjom nekretnine u turističkoj destinaciji koja lako i sigurno vraća uložena sredstva odluče li se vlasnici za iznajmljivanje objekata.

 

Fantastična mediteranska klima kao i mediteranski ritam života postaje sve veća želja užurbanog i stresnog svijeta. Mir i sigurnost gotovo pa najveći su razlozi zašto svi koji posjete Hrvatsku i njezin obalni dio, dožive taj spokoj, miris soli u zraku i pogled na nevjerojatne nijanse jadranskog mora.  Prirodne ljepote na svakom koraku, a gastronomski doživljaji oduševljavaju sve one koji do sad nisu poznavali našu kuhinju.

 

Puno sunčanih sati tijekom godine omogućuje svim vlasnicima nekretnine u Crikvenici da borave u destinaciji više puta godišnje. Pritom uživaju u svim ljepotama godišnjih doba udišući najzdraviji zrak te bar privremeno uspore ritam svog života. Ljeta su ovdje ipak nešto dinamičnija jer velik broj turista istražuje i upoznaje ovaj kraj, a neki mu se vjerno vraćaju desetljećima jer tu su pronašli sve što im treba. Ali zato upravo ljetna sezona dokaz je da svaka kupljena nekretnina u Crikivenici koja se iznajmljuje u turističke svrhe brzo i sigurno vraća uložena sredstva.

 

Prodaja apartmana u Crikvenici u stalnom porastu

Kada pogledamo aktualne nekretnine na prodaju u Crikvenici možemo zaključiti da je raznovrsna, što je prednost i za različite profile kupaca kako po financijskim mogućnostima tako i po osobnim željama i preferencijama pojedinca. Luksuzne vile s bazenom moderne gradnje, obiteljske kuće blizu mora, stanovi i apartmani na atraktivnim lokacijama Crikvenice koje su sve uglavnom u neposrednoj blizini mora i plaža, nađu svog kupca u rekordnom roku.

 

Osobito tražene, a i rijetke na tržištu nekretnina, su kamene kuće izrađene u mediteranskom stilu ili zemljišta na top lokacijama s prekrasnim pogledom na more i velikim potencijalom za investiciju, privatnu ili poslovnu.

 

Visokokvalitetna gradnja s vrhunskim materijalima, luksuzni ili minimalistički uređeni interijeri ono je što kupci mogu očekivati kad je u pitanju prodaja nekretnina u Crikvenici, posebno kada govorimo o novogradnjama. Među kupcima nekretnina najtraženiji su apartmani i stanovi pa je ponuda i prodaja stanova u Crikvenici u stalnom porastu. Bez obzira na to, nimalo ne zaostaje prodaja kuća u Crikvenici, kako novoizgrađenih modernih vila s bazenom, tako i obiteljskih kuća.

 

Ukoliko vam je pak želja gradnja nekretnine u Crikvenici, istražite našu aktualnu ponudu gdje možete pronaći građevinska zemljišta na prodaju, na atraktivnim lokacijama s prekrasnim pogledom na more. Savršena prilika da realizirate svoje snove kada je željena nekretnina u pitanju. Kao specijalizirana agencija za prodaju visokokvalitetnih nekretnina duž hrvatske obale i otoka, za svakog klijenta formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina upravo prema njegovim željama i viziji.

 

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici vaš je pouzdan partner u cijelom procesu

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici konstantno radi na podizanju kvalitete kada je u pitanju ponuda nekretnina te ono još važnije, na uspostavljanju odnosa s klijentima kako bi na najbolji način opravdali njihovo povjerenje. Već godinama to postižemo zahvaljujući profesionalnom timu koji se specijalizirao za rad sa stranim kupcima, upoznavanju kulture i mentaliteta koje nam pomažu potpuno razumijeti želje i potrebe zainteresiranih stranaka ovisno o zemlji iz koje dolaze.

 

Dugoročni rast i razvoj naše agencije najbolje se postiže svakodnevnim usavršavanjem naših agenata za nekretnine u Crikvenici. Klijenti od nas u svakom trenutku mogu očekivati transparentnost, razumijevanje, stručnost i provjerene informacije.

 

Ideja vodilja naše agencije je poslovanje temeljeno na poslovnoj izvrsnosti, znanju, povjerenju, iskustvu te individualnom pristupu svakom klijentu. Dugogodišnje iskustvo, odlično poznavanje tržišta i velik broj uspješno zaključenih kupoprodaja omogućili su nam da zadobijemo povjerenje brojnih kupaca iz čitave Europe. Zato vas pozivamo da istražite našu ponudu nekretnina u Crikvenici i okolici, a za sva ostala pitanja i nedoumice slobodno nas kontaktirajte i dozvolite nam da budemo vaš pouzdan partner na putu do željene nekretnine.

 

Proces kupoprodaje nekretnine u Crikvenici

 

Kupoprodaja nekretnine u Crikvenici, kao i u ostatku Hrvatske, može biti složen proces koji uključuje nekoliko ključnih koraka. Kako biste uspješno prošli kroz ovaj proces, važno je biti informiran i temeljit. U nastavku slijedi detaljan opis koraka koje treba poduzeti prilikom kupnje nekretnine u Crikvenici:

 

1. Priprema i istraživanje tržišta

 

Prvi korak u kupoprodaji nekretnine je istraživanje tržišta. Ovo uključuje pregled ponude nekretnina u Crikvenici, utvrđivanje vaših potreba i budžeta te prikupljanje informacija o različitim vrstama nekretnina dostupnih na tržištu. U ovoj fazi možete koristiti našu web stranicu, kontaktirati naše lokalne agente za nekretnine, a pritom se možete i konzultirati s prijateljima i poznanicima koji imaju iskustva u kupnji nekretnina u Crikvenici.

 

2. Kontaktiranje agencije za nekretnine

 

Angažiranje agencije za nekretnine može biti vrlo korisno, posebno ako niste upoznati s lokalnim tržištem. Agenti za nekretnine imaju iskustvo i znanje koje vam može pomoći u pronalaženju odgovarajuće nekretnine, pregovorima oko cijene i vođenju kroz pravne aspekte kupoprodaje. Također, oni mogu organizirati razgledavanje nekretnina i pružiti vam dodatne informacije o svakom objektu.

 

3. Pregled nekretnina

 

Nakon što ste identificirali nekoliko potencijalnih nekretnina, slijedi faza pregleda. Važno je posjetiti svaku nekretninu koju razmatrate kako biste dobili jasnu sliku o njenom stanju, lokaciji i okolini. Tijekom pregleda, obratite pažnju na stanje zgrade, instalacija, moguće nedostatke i potrebne popravke. Također, provjerite blizinu ključnih sadržaja poput trgovina, škola, zdravstvenih ustanova i javnog prijevoza.

 

4. Provjera vlasništva i pravnog statusa nekretnine

 

Prije nego što se odlučite na kupnju, ključno je provjeriti pravni status nekretnine. Ovo uključuje provjeru vlasničkog lista u zemljišnim knjigama kako biste bili sigurni da je prodavatelj stvarni vlasnik nekretnine te da nekretnina nema tereta ili sporova. Ovaj korak možete obaviti sami ili ukoliko angažirate našu agenciju, to će napraviti naš odvjetnik specijaliziran za nekretninsko pravo.

 

5. Pregovaranje oko cijene

 

Nakon što ste odabrali nekretninu i provjerili njen pravni status, slijedi faza pregovaranja oko cijene. Ovdje vam može pomoći lokalni agent za nekretnine. Cilj pregovora je postići dogovor koji odgovara i vama i prodavatelju. Pregovaranje može uključivati i uvjete plaćanja, rokove isplate te eventualne dodatne zahtjeve poput popravaka ili uređenja.

 

6. Potpisivanje predugovora

 

Kada postignete dogovor oko cijene i uvjeta kupnje, slijedi potpisivanje predugovora. Predugovor je pravni dokument koji obvezuje obje strane na sklapanje konačnog ugovora o kupoprodaji nekretnine. U predugovoru se definiraju svi ključni elementi kupoprodaje, uključujući cijenu, rokove plaćanja i uvjete. Često se prilikom potpisivanja predugovora plaća kapara, koja obično iznosi 10% od ukupne cijene nekretnine.

 

7. Pribavljanje financijskih sredstava

 

Ako financirate kupnju nekretnine putem kredita, ovo je faza u kojoj trebate pribaviti odobrenje banke. Proces dobivanja kredita uključuje procjenu kreditne sposobnosti, prikupljanje potrebne dokumentacije i procjenu vrijednosti nekretnine. Važno je osigurati da imate dovoljno vremena za ovaj proces kako ne biste premašili rokove definirane u predugovoru.

 

8. Potpisivanje konačnog ugovora o kupoprodaji

 

Nakon što je predugovor potpisan i financijska sredstva osigurana, slijedi potpisivanje konačnog ugovora o kupoprodaji. Ovaj ugovor se sastavlja u pisanoj formi i potpisuje se pred javnim bilježnikom. Ugovor sadrži sve detalje transakcije, uključujući podatke o prodavatelju i kupcu, opis nekretnine, cijenu i uvjete plaćanja. Nakon potpisivanja, ugovor se ovjerava kod javnog bilježnika.

 

9. Isplata kupoprodajne cijene

 

Nakon potpisivanja konačnog ugovora, slijedi isplata kupoprodajne cijene. Plaćanje se vrši prema uvjetima dogovorenim u ugovoru, bilo jednokratno ili u ratama. Važno je osigurati da sve isplate budu dokumentirane i da se pridržavate rokova iz ugovora.

 

10. Upis vlasništva u zemljišne knjige

 

Posljednji korak u procesu kupoprodaje je upis vlasništva u zemljišne knjige. Ovaj postupak obavlja se u lokalnom zemljišnoknjižnom uredu, gdje se podnosi zahtjev za upis promjene vlasništva. Nakon što je upis izvršen, službeno postajete vlasnik nekretnine. Ovaj postupak obično traje nekoliko tjedana.

 

11. Preuzimanje nekretnine i prijenos režija

 

Osim upisa vlasništva, preostaje još preuzimanje nekretnine i prijenos režijskih troškova (struja, voda, plin, komunalije) na vaše ime. Ovaj korak uključuje kontaktiranje nadležnih službi i dostavljanje potrebne dokumentacije kako bi se svi računi preusmjerili na novog vlasnika.

 

Kupoprodaja nekretnine u Crikvenici zahtijeva pažljivo planiranje i pridržavanje zakonskih procedura kako bi se osigurala sigurnost transakcije. Angažiranje stručnjaka, poput lokalnih agenata za nekretnine, može značajno olakšati proces i osigurati da sve teče glatko. Pravilno vođenje svakog koraka u ovom procesu osigurava da postanete vlasnik nekretnine bez nepotrebnih komplikacija i rizika.

 

Šarm Crikvenice privlači posjetitelje iz cijelog svijeta

Crikvenica je prekrasno turističko mjesto udaljeno svega 33 km od Rijeke. Podneblje ovog kraja privlači turiste iz cijelog svijeta. Blaga klima, povijest i tradicija važni su čimbenici koji ovaj kraj stavljaju u vrh kvalitetne ponude na tržištu nekretnina. Smjer razvoja crikveničke rivijere odredila je upravo jedna od najrazvijenijih gospodarskih grana - turizam, koja se na ovom području počela razvijati još od 19. stoljeća.

 

Povijest Crikvenice ispisivali su razni vladari i civilizacije, a svi ti tragovi prošlosti danas se najbolje očituju kroz povijest, običaje, arhitekturu, kulturu, gastronomiju i turističku ponudu čiji razvoj traje i danas. Crikvenica se smjestila u Kvarnerskom zaljevu. Ovaj grad uz obalu prekrasnog Jadranskog mora jedna je od top turističkih destinacija koja zajedno sa susjednim mjestima Selce, Dramalj, i Jadranovo čini crikveničku rivijeru.

 

Odlična prometna povezanost samo je jedna od brojnih prednosti Crikvenice, a radi njene dobre lokacije gosti Srednje Europe stižu brzo i lako na destinaciju. Ako tome pridodamo i blizinu zračne luke Rijeka na otoku Krku, jasno je da je dostupnost sve brža i jednostavnija.

 

 

Crikvenica privlači brojne turiste, domaće i strane, svojim prekrasnim dugim plažama, šetnicama uz more poznatim kao lungomare, vidikovcima  s kojih puca čaroban pogled na cijeli Kvarnerski zaljev. Blaga klima i kombinacija morskog zraka i šumovitog zaleđa ovo mjesto čini idealnim za boravak tijekom cijele godine iako je ljetna sezona i dalje daleko najpopularnija.

 

Naravno, s  razvojem i porastom broja noćenja kao i širenja ponude turističke usluge, nekretnine u Crikvenici postale su sve zanimljivije stranim gostima pobudivši u njima interes da si osiguraju “second home” nekretninu na moru i to baš na području crikveničke rivijere.

Dramalj novogradnja na top lokaciji
Površina
126 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
630.000€
Selce, kuća u centru mjesta!
Površina
180 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
290.000€
Crikvenica, kuća sa poslovnim prostorom na odličnoj lokaciji
Površina
1.017 m2
Lokacija
Crikvenica
520.000€
Crikvenica stan sa fantastičnim pogledom na more
Površina
82 m2
Lokacija
Crikvenica
159.000€
Crikvenica novogradnja s bazenom
Površina
62,27 m2
Lokacija
Crikvenica
359.000€
Crikvenica, odličan teren sa panoramskim pogledom
Površina
1.837 m2
Lokacija
Crikvenica
330.000€
Dramalj luksuzni stan u novogradnji
Površina
152 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
599.000€
Dramalj dvoetažni stan u novogradnji
Površina
121 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
485.000€
Luksuzna etaža u novogradnji 126 m2
Površina
126 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
505.000€
Dramalj stan u novogradnji 90m2
Površina
90 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
360.000€
Duga - Stan sa okućnicom i parkingom
Površina
51 m2
Lokacija
Crikvenica
215.000€
Samostojeća kuća s bazenom Crikvenica
Površina
440 m2
Lokacija
Crikvenica
1.550.000€
Selce stan sa garažom i okućnicom
Površina
73,59 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
239.000€
Građevinsko zemljište Jadranovo
Površina
746 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
130.550€
Crikvenica stan novogradnja sa dva parkinga
Površina
70 m2
Lokacija
Crikvenica
305.000€
Crikvenica, stan na top lokaciji!
Površina
50 m2
Lokacija
Crikvenica
249.000€
Selce stan s pogledom na more
Površina
125 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
320.000€
Crikvenica stan na Hrusti
Površina
40 m2
Lokacija
Crikvenica
125.000€
Crikvenica, stan sa prekrasnim pogledom
Površina
67,86 m2
Lokacija
Crikvenica
249.000€
Crikvenica, kamena kuća sa panoramskim pogledom
Površina
200 m2
Lokacija
Crikvenica
430.000€
Crikvenica - Trosobni stan s pogledom
Površina
91 m2
Lokacija
Crikvenica
209.000€
Prikazano: 1 - 21 od 119 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.