Nekretnine Crikvenica

Pogledajte našu bogatu i aktualnu ponudu koja sadrži raznovrsne nekretnine u Crikvenici koje su na prodaju. Istražite naš probran izbor nekretnina i sigurni smo da ćete pronaći pravu investiciju za kojom tragate, bilo u privatne ili poslovne svrhe. Prekrasne luksuzne vile, kamene kuće primorskog šarma, kvalitetni stanovi i apartmani svih veličina na top pozicijama, hoteli prvi red do mora ubrajaju Crikvenicu u top destinaciju i s ponosom možemo reći da ona to i jest.
Pročitaj više
 
Nekretnine u Crikvenici, popularnoj turističkoj destinaciji na Kvarneru, posljednjih godina postaju sve traženije među domaćim i stranim gostima koji kupuju nekretnine pa ni ne čudi da im vrijednost raste zajedno s ponudom na tržištu prodaje i kupnje nekretnina u Crikvenici.
 

Šarm Crikvenice privlači posjetitelje iz cijelog svijeta

Crikvenica je prekrasno turističko mjesto udaljeno svega 33 km od Rijeke. Podneblje ovog kraja privlači turiste iz cijelog svijeta. Blaga klima, povijest i tradicija važni su čimbenici koji ovaj kraj stavljaju u vrh kvalitetne ponude na tržištu nekretnina. Smjer razvoja crikveničke rivijere odredila je upravo jedna od najrazvijenijih gospodarskih grana - turizam, koja se na ovom području počela razvijati još od 19. stoljeća. Povijest Crikvenice ispisivali su razni vladari i civilizacije, a svi ti tragovi prošlosti danas se najbolje očituju kroz povijest, običaje, arhitekturu, kulturu, gastronomiju i turističku ponudu čiji razvoj traje i danas. Crikvenica se smjestila u Kvarnerskom zaljevu. Ovaj grad uz obalu prekrasnog Jadranskog mora jedna je od top turističkih destinacija koja zajedno sa susjednim mjestima Selce, Dramalj, i Jadranovo čini crikveničku rivijeru. Odlična prometna povezanost samo je jedna od brojnih prednosti Crikvenice, a radi njene dobre lokacije gosti Srednje Europe stižu brzo i lako na destinaciju. Ako tome pridodamo i blizinu zračne luke Rijeka na otoku Krku, jasno je da je dostupnost sve brža i jednostavnija. Crikvenica privlači brojne turiste, domaće i strane, svojim prekrasnim dugim plažama, šetnicama uz more poznatim kao lungomare, vidikovcima s kojih puca čaroban pogled na cijeli Kvarnerski zaljev. Blaga klima i kombinacija morskog zraka i šumovitog zaleđa ovo mjesto čini idealnim za boravak tijekom cijele godine iako je ljetna sezona i dalje daleko najpopularnija. Naravno, s razvojem i porastom broja noćenja kao i širenja ponude turističke usluge, nekretnine u Crikvenici postale su sve zanimljivije stranim gostima pobudivši u njima interes da si osiguraju “second home” nekretninu na moru i to baš na području crikveničke rivijere.
 

Bogata ponuda sadrži raznovrsne nekretnine u Crikvenici

Tržište nekretnina u Crikvenici posljednjih godina aktivnije je i dinamičnije no ikad prije, a jedan od razloga je i novogradnja stambenih objekata na atraktivnim lokacijama. Važan čimbenik u ekspanziji ponude i potražnje na tržištu nekretnina u Crikvenici i okolici što su cijene još uvijek niže od onih u domicilnim zemljama stranih kupaca i investitora, pa gotovo da je nemoguće pogriješiti s kupnjom nekretnine u turističkoj destinaciji koja lako i sigurno vraća uložena sredstva odluče li se vlasnici za iznajmljivanje objekata. Fantastična mediteranska klima kao i mediteranski ritam života postaje sve veća želja užurbanog i stresnog svijeta. Mir i sigurnost gotovo pa najveći su razlozi zašto svi koji posjete Hrvatsku i njezin obalni dio, dožive taj spokoj, miris soli u zraku i pogled na nevjerojatne nijanse jadranskog mora. Prirodne ljepote na svakom koraku, a gastronomski doživljaji oduševljavaju sve one koji do sad nisu poznavali našu kuhinju. Puno sunčanih sati tijekom godine omogućuje svim vlasnicima nekretnine u Crikvenici da borave u destinaciji više puta godišnje. Pritom uživaju u svim ljepotama godišnjih doba udišući najzdraviji zrak te bar privremeno uspore ritam svog života. Ljeta su ovdje ipak nešto dinamičnija jer velik broj turista istražuje i upoznaje ovaj kraj, a neki mu se vjerno vraćaju desetljećima jer tu su pronašli sve što im treba. Ali zato upravo ljetna sezona dokaz je da svaka kupljena nekretnina u Crikivenici koja se iznajmljuje u turističke svrhe brzo i sigurno vraća uložena sredstva.
 

Prodaja apartmana u Crikvenici u stalnom porastu

Kada pogledamo aktualne nekretnine na prodaju u Crikvenici možemo zaključiti da je raznovrsna, što je prednost i za različite profile kupaca kako po financijskim mogućnostima tako i po osobnim željama i preferencijama pojedinca. Luksuzne vile s bazenom moderne gradnje, obiteljske kuće blizu mora, stanovi i apartmani na atraktivnim lokacijama Crikvenice koje su sve uglavnom u neposrednoj blizini mora i plaža, nađu svog kupca u rekordnom roku. Osobito tražene, a i rijetke na tržištu nekretnina, su kamene kuće izrađene u mediteranskom stilu ili zemljišta na top lokacijama s prekrasnim pogledom na more i velikim potencijalom za investiciju, privatnu ili poslovnu. Visokokvalitetna gradnja s vrhunskim materijalima, luksuzni ili minimalistički uređeni interijeri ono je što kupci mogu očekivati kad je u pitanju prodaja nekretnina u Crikvenici, posebno kada govorimo o novogradnjama. Među kupcima nekretnina najtraženiji su apartmani i stanovi pa je ponuda i prodaja stanova u Crikvenici u stalnom porastu. Bez obzira na to, nimalo ne zaostaje prodaja kuća u Crikvenici, kako novoizgrađenih modernih vila s bazenom, tako i obiteljskih kuća. Ukoliko vam je pak želja gradnja nekretnine u Crikvenici, istražite našu aktualnu ponudu gdje možete pronaći građevinska zemljišta na prodaju, na atraktivnim lokacijama s prekrasnim pogledom na more. Savršena prilika da realizirate svoje snove kada je željena nekretnina u pitanju. Kao specijalizirana agencija za prodaju visokokvalitetnih nekretnina duž hrvatske obale i otoka, za svakog klijenta formiramo jedinstvenu ponudu nekretnina upravo prema njegovim željama i viziji.
 

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici vaš je pouzdan partner u cijelom procesu

Euro Immobillien agencija za nekretnine u Crikvenici konstantno radi na podizanju kvalitete kada je u pitanju ponuda nekretnina te ono još važnije, na uspostavljanju odnosa s klijentima kako bi na najbolji način opravdali njihovo povjerenje. Već godinama to postižemo zahvaljujući profesionalnom timu koji se specijalizirao za rad sa stranim kupcima, upoznavanju kulture i mentaliteta koje nam pomažu potpuno razumijeti želje i potrebe zainteresiranih stranaka ovisno o zemlji iz koje dolaze. Dugoročni rast i razvoj naše agencije najbolje se postiže svakodnevnim usavršavanjem naših agenata za nekretnine u Crikvenici. Klijenti od nas u svakom trenutku mogu očekivati transparentnost, razumijevanje, stručnost i provjerene informacije. Ideja vodilja naše agencije je poslovanje temeljeno na poslovnoj izvrsnosti, znanju, povjerenju, iskustvu te individualnom pristupu svakom klijentu. Dugogodišnje iskustvo, odlično poznavanje tržišta i velik broj uspješno zaključenih kupoprodaja omogućili su nam da zadobijemo povjerenje brojnih kupaca iz čitave Europe. Zato vas pozivamo da istražite našu ponudu nekretnina u Crikvenici i okolici, a za sva ostala pitanja i nedoumice slobodno nas kontaktirajte i dozvolite nam da budemo vaš pouzdan partner na putu do željene nekretnine.
Površina
310 m2
Lokacija
Crikvenica
750.000€(5.650.875 kn)
Površina
92,62 m2
Lokacija
Crikvenica
289.000€(2.177.470 kn)
Površina
343 m2
Lokacija
Crikvenica
990.000€(7.459.155 kn)
Površina
200 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
na upit
Površina
32 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
115.000€(866.467 kn)
Površina
177 m2
Lokacija
Crikvenica
na upit
Površina
127,01 m2
Lokacija
Crikvenica
na upit
Površina
123,01 m2
Lokacija
Crikvenica
na upit
Površina
144,18 m2
Lokacija
Crikvenica
na upit
Površina
330 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
850.000€(6.404.325 kn)
Površina
220 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
1.500.000€(11.301.750 kn)
Površina
280 m2
Lokacija
Crikvenica
950.000€(7.157.775 kn)
Površina
104 m2
Lokacija
Crikvenica
140.000€(1.054.830 kn)
Površina
88 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
150.000€(1.130.175 kn)
Površina
500 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
1.800.000€(13.562.100 kn)
Površina
113 m2
Lokacija
Dramalj - Crikvenica
420.000€(3.164.490 kn)
Površina
86 m2
Lokacija
Crikvenica
344.000€(2.591.868 kn)
Površina
160 m2
Lokacija
Jadranovo - Crikvenica
275.000€(2.071.987 kn)
Površina
107 m2
Lokacija
Crikvenica
330.000€(2.486.385 kn)
Površina
144,20 m2
Lokacija
Selce - Crikvenica
650.000€(4.897.425 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 78 oglas(a)
Stranice: 1234
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.