Otok Krk nekretnine na prodaju

Donosimo vam najbolju selekciju nekretnina na otoku Krku. Najpopularnije nekretnine otoka Krka su kamene kuće s pogledom na more u mirnijim dijelovima otoka Krka, moderne ville na urbanijim područjima kao što su grad Krk i Malinska te luksuzni apartmani u blizini mora s posebnim naglaskom na ekskluzivne apartmane u mjestu Malinska, Njivice, Krk i Baška. Istražite našu ponudu i obratite nam se za pomoć, tu smo radi vas.
Pročitaj više
 

Zašto su nekretnine na otoku Krku atraktivne za kupnju?

Otok Krk, smješten u središtu Kvarnerskog zaljeva, prepoznat je kao jedno od najatraktivnijih destinacija u Hrvatskoj te kao jedno od najaktivnijih područja kod prodaje nekretnina. Blaga mediteranska klima, povoljan geografski položaj te raznolikost prirodnih i kulturnih ljepota, još su mu u antici odredili naziv „zlatni otok“. Otok Krk je zbog svega prethodno navedenog atraktivan kupcima nekretnina, posebice zbog svoje dobre prometne povezanosti, infrastrukture, iznadprosječnog razvoja u segmentu nekretnina, kao i zbog blizine velikih europskih gradova koja ga čini idealnom vikend auto destinacijom. Otok Krk već godinama ponosno nosi titulu elitne destinacije na tržištu prometa nekretnina u Hrvatskoj. Jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija kako među domaćim tako i među stranim gostima. Probijajanje rekordnih brojki porasta broja posjetitelja i gostiju zadnjih godina očekivano je pokrenulo val novogradnje kuća, stanova i apartmana na moru. Mala šarmantna mjesta duž cijelog otoka Krka oduvijek privlače brojne strane goste, no posljednjih godina njih sve više odlučuje se za kupnju nekretnine na otoku Krku.
 

“Zlatni” otok Krk savršena je destinacija za život tijekom cijele godine

Otok Krk je najnaseljeniji otok Hrvatske, fantastično je prometno povezan s kopnom poznatim Krčkim mostom. Nije na odmet spomenuti da se i zračna luka obližnjeg grada Rijeke nalazi baš na otoku Krku. Otok Krk oduvijek privlači brojne goste, a danas i sve više kupaca nekretnina. Svojim prirodnim ljepotama, bogatom povijesnom i tradicijskom kulturom, autohtonom gastronomijom i različitim sadržajima za sve generacije pruža odlične uvjete ne samo za odmor već i za posjedovanje “second home” nekretnine. Pitoreskna mjesta kao što su Malinska, Baška, Punat, Njivice, Omišalj i grad Krk poznata su po svojim prekrasnim šljunčanim, pješčanim i stjenovitim plažama i bezbroj mogućnosti za istraživanje otoka. Otok Krk danas je savršena destinacija za kratak vikend ili dulji odmor.
 

Otok Krk kao elitno tržište nekretnina

Otok Krk već dugi niz godina kotira kao vrlo atraktivno područje s iznimno aktivnim tržištem nekretnina. Jedan od razloga je zasigurno i blizina srednjo-europskih zemalja i kvalitetna prometna povezanost pa ne čudi da danas otok Krk spada u sam vrh ponude nekretnina na području Hrvatske. Prodaja nekretnina na otoku Krku je vrlo raznolika, a nekretnine, bilo da se radi o kućama, vilama ili apartmanima, su vrlo tražene i popularne zbog prekrasnih lokacija i okoliša otoka. Najtraženija je prodaja apartmana na Krku, odnosno penthouseva u novogradnji koji imaju fantastičan pogled na more te kuće za odmor što bliže moru. Oduvijek popularne su i renovirane kamene kuće na Krku koje odišu mediteranskim stilom, pružaju dašak prošlosti u kombinaciji s modernim interijerom. U prvom redu definitivno su najtraženije i najpopularnije nekretnine uz more i s pogledom na more na Krku što nužno ne mora značiti da su takve kuće, stanovi ili apartmani smješteni prvi red do mora. Razlog tome je vrlo jednostavan, a leži u činjenici da se nekretnine na otoku Krku prvi red do mora prodaju munjevitom brzinom, bez obzira na njihovu cijenu. Osim tiga, nije tajna da što je nekretnina na Krku bliže moru i njena cijena raste. Sve rjeđe nalazimo nekretnine uz more na prodaju i zbog toga postaju kategorija luksuza i prestiža. Nužna je svijest kupaca nekretnina da je ponuda nekretnina ograničena, posebno kuća, vila, apartmana i zemljišta uz more. Naša obala nije beskonačna što za posljedicu nosi ograničenost lokacija s pogledom na more kao i stalni rast cijena nekretnina uz more na otoku Krku.
 

Kupnja nekretnine na otoku Krku kao odličan način za povrat investicije

Sve više stranih kupaca prepoznaje isplativost ulaganja u Hrvatsku pa tako podaci pokazuju da je u 2021. godini gotovo 10.000 stranaca kupilo nekretninu što je u odnosu na godinu prije čak porast od 50%. Najviše se potražuju kuće i apartmani jer povrat ulaganja u tim slučajevima moguć je vrlo brzo. Kao najčešći kupci već godinama su građani Njemačke, zatim Slovenci te Austrijanci što je i razumljivo zbog same blizine Primorsko-goranske i Istarske županije. Posljednjih godina sve se više Mađara, Čeha i Slovaka također odlučuje za kupnju “second home” nekretnine na otoku Krku. Naravno, tu su i domaći kupci koji se sve više odlučuju na kupnju nekretnina za turističko iznajmljivanje. Svi oni spajaju ugodno s korisnim te uživaju u miru i privatnosti na odmoru, ali i istovremeno investiraju u vlastitu budućnost. Strani vlasnici nekretnina na otoku Krku uglavnom su Nijemci, Austrijanci i naravno naši susjedi Slovenci koji oduvijek gaje posebne odnose s otokom Krkom. Vjerujemo da ne postoji Slovenac koji nema neku poveznicu s Krkom u obliku vlastite nekretnine na otoku ili su im prijatelji, rođaci jedni od onih koji posjeduju nekretninu na otoku. Slovenci kao veliki ljubitelji boravka u prirodi i outdoor aktivnosti upravo na otoku Krku pronalaze sve što im treba od prirode, mora, uživanja i naravno blizine same destinacije. Iz Ljubljane do otoka Krka vožnja automobilom traje otprilike dva sata, a i iz najudaljenijih slovenskih gradova i mjesta rijetko vožnja traje više od tri sata. To otok Krk čini savršenim mjestom za posjedovanje vikendice. Iako su nekad vikendice služile uglavnom za vlastite potrebe, uživanje i odmor, zadnjih godina i to se mijenja jer sve više Slovenaca prepoznaje potencijal iznajmljivanja nekretnine na otoku Krku jer donose prihod i povrat investicije uz minimalan angažman.
 

Najpopularnije lokacije za kupnju nekretnine na Krku

Neke od najpopularnijih lokacija za kupnju nekretnine na Krku su mjesta Malinska ili područje općine Dobrinj, posebice Klimno, Soline i Čižići. U današnje vrijeme kupac prije svega bira kvalitetu nekretnine ili potencijal zemljišta. Stoga investitori sve više pažnje posvećuju odabiru lokacije i pripremi projekata pa možete vidjeti brojne nove obiteljske kuće i vile s prostranim terasama i nezaobilaznim bazenima te pomno uređenim okućnicama. Kad su trendovi u gradnji apartmana u pitanju, posebnu pažnju posvećuje se dobrom i funkcionalnom rasporedu s puno svjetlosti, modernoj opremljenosti i staklenim stijenama koje pružaju prekrasan pogled. Sve više i više ističu se i posebna elitna susjedstva gdje se grade kamene kuće i vile za odmor s brojnim popratnim sadržajima kao i apartmanska naselja tako da još stignete osigurati si “second home” nekretninu iz snova na otoku Krku.
 

Euro Immobilien - vaša agencija za nekretnine na otoku Krku

U Euro Immobilienu se možemo pohvaliti s pomno odabranim nekretninama bilo da su to investicije u stambene objekte ili investicije u hotele i turističke projekte. Pružamo vam širok izbor kuća, stanova, apartmana i vrhunsku uslugu agencije za nekretnine na otoku Krku. Kao specijalizirana agencija za prodaju i kupnju nekretnina za odmor, čvrsto smo fokusirani na pružanje vrhunske usluge ciljanoj klijenteli koja ima istančan ukus i zna prepoznati kvalitetu. Poznajemo svaki kutak otoka Krka i svakodnevno pratimo njegov streloviti razvoj pa možete biti sigurni da smo profesionalan i kvalitetan tim koji će biti uz vas prilikom procesa prodaje ili kupnje nekretnine na otoku Krku, bilo da se radi o kući, apartmanu ili zemljištu. Odlučite li se za našu agenciju za nekretnine s Krka, u svakom trenutku osigurat ćemo vam brzu reakciju, transparentnost i precizne informacije.
Vrbnik - zemljište s pogledom na more za luksuznu villu!
Površina
1.231 m2
Lokacija
Vrbnik
492.000€(3.706.974 kn)
Zemljište s posebnim suvremenim projektom, Vrbnik!
Površina
646 m2
Lokacija
Vrbnik
258.000€(1.943.901 kn)
Dvoetažni apartman s pogledom na more - novogradnja Omišalj
Površina
89,54 m2
Lokacija
Omišalj
399.000€(3.006.265 kn)
Apartman s pogledom na more - novogradnja Omišalj
Površina
82,15 m2
Lokacija
Omišalj
290.000€(2.185.005 kn)
Novogradnja Omišalj - apartman u prizemlju
Površina
79,29 m2
Lokacija
Omišalj
350.000€(2.637.075 kn)
Apartman u prizemlju - novogradnja Omišalj
Površina
76,10 m2
Lokacija
Omišalj
360.000€(2.712.420 kn)
Dvoetažni apartman blizu mora - Malinska okolica
Površina
76,17 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
245.000€(1.845.952 kn)
Kamena kuća u prvom redu do mora!
Površina
145 m2
Lokacija
Krk
1.280.000€(9.644.160 kn)
Građevinsko zemljište s pogledom na more - okolica Malinske
Površina
2.234 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
365.000€(2.750.092 kn)
Dva apartmana s pogledom na more - Njivice
Površina
110,34 m2
Lokacija
Njivice - Omišalj
490.000€(3.691.905 kn)
Polovica dvojne kuće s pogledom na more - novogradnja
Površina
174,24 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
680.000€(5.123.460 kn)
Polovica dvojne kuće, pogled more - novogradnja Malinska
Površina
179,64 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
680.000€(5.123.460 kn)
Starina za adaptaciju s lijepim pogledom - otok Krk
Površina
150 m2
Lokacija
Krk
120.000€(904.140 kn)
Novogradnja Malinska, polovica dvojne kuće pogled more
Površina
182,74 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
680.000€(5.123.460 kn)
Novogradnja - polovica dvojne kuće s pogledom na more
Površina
188,61 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
680.000€(5.123.460 kn)
Kuća s bazenom u gradnji - okolica grada Krka
Površina
215 m2
Lokacija
Krk
365.000€(2.750.092 kn)
Apartman blizu mora - grad Krk
Površina
55,36 m2
Lokacija
Krk
239.500€(1.804.513 kn)
Apartman s pogledom na more - grad Krk
Površina
56,76 m2
Lokacija
Krk
268.000€(2.019.246 kn)
Malinska - građevinsko zemljište, prilika za investitore!
Površina
1.000 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
520.000€(3.917.940 kn)
Prikazano: 1 - 20 od 388 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.