24.06.2016

AGENCIJA EURO IMMOBILIEN POSTALA ČLAN NJEMAČKO - HRVATSKE INDUSTRIJSKE I TRGOVINSKE KOMORE

AGENCIJA EURO IMMOBILIEN POSTALA ČLAN NJEMAČKO - HRVATSKE INDUSTRIJSKE I TRGOVINSKE KOMORE

Euro Immobilien je od svibnja 2016. godine ponosni član Njemačko - Hrvatske industrijske i trgovinske komore. Komora je dio svjetske mreže u kojoj se nalazi 130 vanjskotrgovinskih komora i delegacija njemačkog gospodarstva u 90 zemalja. Od svog osnutka 2003. godine, Njemačko - Hrvatska industrijska i trgovinska komora broji više od 370 članova, među kojima je veliki broj renomiranih njemačkih poduzeća koja svoju djelatnost obavljaju u Hrvatskoj te uglednih hrvatskih poduzeća s poslovnim vezama u Njemačkoj. Danas je Njemačko - Hrvatska industrijska i trgovinska komora najveća bilateralna gospodarska organizacija u Hrvatskoj i prvi kontakt za suradnju između njemačkih i hrvatskih tvrtki. 

Nadamo se da ćemo ovim članstvom povećati broj svojih poslovnih kontakata u Njemačkoj i Hrvatskoj te razmijeniti iskustva s čelnicima najrelevantnijih njemačkih i hrvatskih poduzeća sve s ciljem poboljšanja kvalitete vlastite usluge.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.