18.02.2012

Ekskluzivne nekretnine

Ekskluzivne nekretnine

Što su to ekskluzivne nekretnine? Koja je razlika između njih i ostalih nekretnina? Tko su kupci takvih nekretinina i postoji li potražnja za njima?

Kada se govori o ekskluzivnim nekretnnama, prije svega  misli se na nekretnine koje se nalaze na atraktivnim lokacijama, kao i one koje svojom kvalitetom gradnje te uređenjem interijera odskaču od prosjeka i pružaju vrlo visoku kvalitetu života.

Postoji li još uvijek potražnja za ekskluzivnim nekretninama?  Ekskluzivno i rijetko uvijek ima svoje kupce. Razlog je što takve nekretnine, usprkos trendu pada cijena na tržištu nekretnina, u većini slučajeva zadržavaju svoju vrijednost.

Realizacija kupoprodaje takve nekretnine prvenstveno ovisi o dva faktora koja se moraju poklopiti. Naime, kupci ekskluzivnih nekretnina točno znaju što žele i što mogu dobiti za svoj novac i pomno prate  kretanja i trendove na tržištu nekretninama, pa, kada se pojavi nekretnina kakvu žele, vrlo često dolazi do realizacije. Iz navedenog možemo zaključiti da prava ekskluzivna nekretnina uvijek pronalazi svog kupca.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.