21.05.2016

EURO IMMOBILIEN U ČASOPISU YACHTS

EURO IMMOBILIEN U ČASOPISU YACHTS

Hrvatska obala nedvojbeno ima veliki potencijal u razvoju i prodaji nekretnina, posebno onih s turističkim predznakom. Između realizacije projekata, od onih najmanjih do razvoja cijelih dimojelova naše obale leži jako puno prepreka. Od spore administracije, zamršenih vlasničkih odnosa do prostornih planova urbanističkog uređenja, jedno je jasno – nije se u Hrvatskoj lako baviti tim inače unosnim poslom. Klijenti za nekretnine na našoj obali uglavnom su stranci koji traže povoljne prilike i ostvarenje svojih snova u čemu im treba pomoć pravih partnera. Stoga nas veseli vijest da jedina agencija u Hrvatskoj koja se specijalizirala za prodaju luksuznih nekretnina za odmor širi svoje poslovanje. 
 
Riječ je o tvrtki Euro Immobilien koja nakon otvaranja poslovnica na Krku, Opatiji i Istri, planira širenje na područje dalmatinske obale i otoka, a prvi su na redu Dubrovnik i Split gdje je već dogovoreno otvaranje ureda. Njihova ponuda je takva da se obraća klijenteli visoke platežne moći koja zna prepoznati kvalitetu nekretnina i usluga, a najkvalitetnije nekretnine i lokacije se najbrže prodaju, bez obzira na visoku cijenu. Najpopularniji tipovi nekretnina su kamene kuće s bazenima, moderne vile i vrhunski apartmani u luksuznim apartmanskim vilama. Zapravo, u Euro Immobilienu nam kažu da bi željeli da takvih nekretnina čija kvaliteta se mjeri i u čistim vlasničkim odnosima, a ne samo u estetskim i arhitektonskim standardima, ima više. Njihova prava snaga leži u odlično odrađenom marketingu u inozemstvu, pa pravih kupaca ne fali, a najviše ih dolazi iz Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije. 
 
Do sada je ta tvrtka većinu svog poslovanja bazirala na području Sjevernog Jadrana, a širenje na područje Dalmacije objašnjavaju potrebom za novim atraktivnim projektima, čime bi se proširila ponuda za postojeću klijentelu, ali bi time i grupa zainteresiranih klijenata bila veća, uz kontinuirano ulaganje u marketing na čije rezultate su u Euro Immobilienu posebno ponosni. Kvaliteta usluge je temelj njihova dosadašnjeg poslovanja, te se pozivaju na zavidnu listu poslovnih referenci koje se odnose na pružanje podrške kupcu u svim segmentima, od pronalaska prave nekretnine za kupce, do sigurne, brze i efikasne kupnje. Više o njihovim projektima može se naći u katalogu luksuznih nekretnina koji se može pronaći u marinama duž Jadrana. Pri tom posebnu pažnju posvećuju nautičarima koji se u zadnje vrijeme često odlučuju za kupnju nekretnine – najčešće za ekskluzivne penthouse ili moderne ville s pogledom na more. To je još jedan razlog za širenje prema jugu Jadrana jer se time ne dobivaju samo nove nekretnine, već se klijentima pruža mogućnost da dožive hrvatsku obalu i otoke kao vrhunsku destinaciju kao što ona i zaslužuje, te omogućuje pozitivnu selekciju da budući kupci nekretnina u Hrvatskoj budu većinom više platežne moći. 
 
Vlasnik tvrtke Denis Šikljan za ovu nam je priliku rekao: ‘Okrupljavanje portfelja i širenje ponude nije nimalo lagan zadatak jer zahtijeva mnoge detalje, u tome do sada kod luksuznih nekretnina Euro Immobilien ima zavidan ‘know how’ pri čemu su presudne naše godine iskustva na tom polju.’ Vjerujemo da će njihov ‘pohod na jug’ uroditi dobrim rezultatima, kako za one koji nekretnine prodaju, tako i za potencijalne kupce istih.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.