10.06.2014

HOUSE HUNTERS INTERNATIONAL

HOUSE HUNTERS INTERNATIONAL

"House Hunters International“ je popularna američka TV emisija u kojoj agent za nekretnine predstavlja potencijalnim kupcima nekretnine iz svoje ponude, a sve prema unaprijed definiranim željama kupaca te njihovom budžetu. Emisija se snima u različitim dijelovima svijeta te, osim što promovira odabrane nekretnine, promovira samu destinaciju u kojoj se nekretnine nalaze. Stoga nam je bila iznimna čast prihvatiti ponudu za sudjelovanje u emisiji „House Hunters International“. Cijelo je snimanje odrađeno uz puno zabave i smijeha, ali i uz profesionalan angažman našeg agenta Julia Kojića te naših dragih klijenata Jasmine i Stephena. 

Kako je to i običaj, kupcima su prezentirane tri nekretnine, dvije kuće u Novom Vinodolskom i jedna u mjestu Pinezići na otoku Krku. S obzirom na to da su Jasmina i Stephen veliki zaljubljenici u Novi Vinodolski, odlučili su se za kupnju jedne od prezentiranih kuća u Novom Vinodolskom. 

Epizoda u kojoj smo sudjelovali biti će emitirana na ljeto 2014.g. Veselimo se prikazivanju emisije, a Jasmini i Stephenu želimo ugodan boravak u njihovoj novoj kući!

Kakva je bila atmosfera na snimanju pogledajte u fotogaleriji.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.