08.04.2016

KAKO IZABRATI AGENCIJU ZA NEKRETNINE

KAKO IZABRATI AGENCIJU ZA NEKRETNINE

Svaki kupac i svaki prodavatelj želi kvalitetan i profesionalan team da ga zastupa pri kupnji/ prodaji nekretnine. Po kojim kriterijima odabrati agenciju za nekretnine koja će najbolje zastupati vas i vaše želje? 

Svaka profesionalna agencija koja se bavi tom djelatnošću mora imati kvalitetnu uslugu, ponudu i imidž

Što podrazumijeva uslugu? 

Uslugu podrazumijeva sposobnost agenta da kvalitetno i profesionalno prezentira nekretnine iz ponude rezultat je uloženog znanja i vremena, a ne slučajnost. Prezentacijom nekretnina prezentira se i ukupno poslovanje agencije stoga kreiranje prezentacije mora biti dobro osmišljena aktivnost kojom se stvara dojam o cjelokupnom poduzeću. 

Prezentacija mora sadržavati detaljan opis nekretnine i sve informacije koje su točne vezano za određenu nekretninu. Kod pripreme nekretnine za tržište treba kvalitetno fotografirati nekretninu jer bez vjerodostojnih fotografija nemoguće je kvalitetno prezentirati nekretninu. 

Kvalitetna agencija mora znati slušati klijenta, njegove potrebe i želje te sve zajedno mora do dovesti do kvalitetno obavljenog posla. 

Vrlo bitan faktor usluge je kvalitetna ponuda. Ponuda mora biti profilirana. Nekretnine u ponudi trebaju biti pomno izabrane i kvalitetno prezentirane uživo , na web stranici, kroz oglašavanje nekretnina, putem socijalnih mrežakataloga i slično. 

Zadnji segment koji klijentu može biti vodilja pri biranju agencije za nekretnine je sam imidž/ brend iste. Kroz prezentaciju i ponudu jasno se može vidjeti koliko agencija ulaže u svoj brend kroz marketing i općenito izgled poduzeća i koliko profesionalno drži do kvalitete poslovanja agencije za nekretnine.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.