17.11.2014

MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA U MOSKVI

MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA U MOSKVI

Predstavnici agencije za nekretnine Euro Immobilien iz Krka, posjetili su sajam nekretnina Moscow International Property Show  koji se od 14.11.-15.11.2014.g. održao u Moskvi. Na sajmu je ove godine izlagalo preko 200 izlagača iz 40 zemalja, a broj posjetitelja je bio veći od 8000.
Moscow International Property Show je prvi specijalizirani međunarodni sajam nekretnina u Rusiji koji svake godine okuplja izlagače iz cijelog svijeta, renomirane agencije za nekretnine, developere te srodna poduzeća čiji su glavni fokus nekretnine namijenjene velikom ruskom tržištu.

Na sajmu se potencijalni kupci i investitori mogu upoznati s najboljim inozemnim agencijama za nekretnine i stručnjacima iz tog područja te direktno s njima razmijeniti potrebne informacije o nekretninama koje ih interesiraju, bilo da se radi o nekretninama za odmor, stambenim ili poslovnim nekretninama na raznim lokacijama, u mjestima uz more i jezera, u mjestima u planinama, ali i onima u velikim svjetskim gradovima.

Denis Šikljan iz agencije Euro Immobilien ističe da su na sajmu prezentirane razne vrste nekretnina, ali i u vrlo širokom cjenovnom rangu, pa posjetitelji mogu dobiti informacije o najluksuznijim nekretninama građenim po najvišim standardima, ali i onima koje su nešto povoljnije i na taj način dostupnije većem broju potencijalnih kupaca.

Mateja Bogdanić se iz Moskve vratila s vrlo pozitivnim dojmovima te ističe kako su Rusi itekako zainteresirani za kupnju nekretnina u Hrvatskoj, vole hrvatsku obalu i more te općenito imaju vrlo visoko mišljenje o Hrvatskoj kao destinaciji. Ipak, kaže da trenutno na našem tržištu nedostaje nekretnina koje bi zadovoljile ruske državljane visoke platežne moći, koji osim atraktivne lokacije uz more, najčešće zahtijevaju nekretnine natprosječne kvalitete gradnje, opremljenosti te uređenja.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.