19.06.2016

NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

Najtiražniji europski magazin specijaliziran za nekretnine – njemački magazin Bellevue, među najljepše projekte u Europi uvrstio je Villu Biancu, jednu od najimpresivnijih nekretnina iz ponude agencije Euro Immobilien. Uz Villu Biancu, prestižnu villu s četiri lukszuna apartmana, smještenu u Malinskoj na otoku Krku, ovaj prestižni magazin, među najinteresantnije nekretnine uvrstio je i ville i stanove u njemačkom tržištu najzanimljivimjim destinacijama – Španjolskoj, Švicarskoj, Austriji, te, po prvi put, u Hrvatskoj. 

Iznimno smo ponosni što je ovakav renomirani magazin, koji ima vjerne čitatelje u cijeloj Europi, prepoznao Hrvatsku kao destinaciju koju vrijedi uvrstiti u ovaj izbor, kao i kvalitetu nekretnine Ville Biance čija je posebna avangardna arhitektura privukla pažnju, ne samo u Hrvatskoj, već i u europskim zemljama.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.