NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

Najtiražniji europski magazin specijaliziran za nekretnine – njemački magazin Bellevue, među najljepše projekte u Europi uvrstio je Villu Biancu, jednu od najimpresivnijih nekretnina iz ponude agencije Euro Immobilien. Uz Villu Biancu, prestižnu villu s četiri lukszuna apartmana, smještenu u Malinskoj na otoku Krku, ovaj prestižni magazin, među najinteresantnije nekretnine uvrstio je i ville i stanove u njemačkom tržištu najzanimljivimjim destinacijama – Španjolskoj, Švicarskoj, Austriji, te, po prvi put, u Hrvatskoj. 

Iznimno smo ponosni što je ovakav renomirani magazin, koji ima vjerne čitatelje u cijeloj Europi, prepoznao Hrvatsku kao destinaciju koju vrijedi uvrstiti u ovaj izbor, kao i kvalitetu nekretnine Ville Biance čija je posebna avangardna arhitektura privukla pažnju, ne samo u Hrvatskoj, već i u europskim zemljama.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.