NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

NEKRETNINA IZ NAŠE PONUDE MEĐU NAJLJEPŠIM EUROPSKIM PROJEKTIMA PREMA ODABIRU MAGAZINA BELLEVUE

Najtiražniji europski magazin specijaliziran za nekretnine – njemački magazin Bellevue, među najljepše projekte u Europi uvrstio je Villu Biancu, jednu od najimpresivnijih nekretnina iz ponude agencije Euro Immobilien. Uz Villu Biancu, prestižnu villu s četiri lukszuna apartmana, smještenu u Malinskoj na otoku Krku, ovaj prestižni magazin, među najinteresantnije nekretnine uvrstio je i ville i stanove u njemačkom tržištu najzanimljivimjim destinacijama – Španjolskoj, Švicarskoj, Austriji, te, po prvi put, u Hrvatskoj. 

Iznimno smo ponosni što je ovakav renomirani magazin, koji ima vjerne čitatelje u cijeloj Europi, prepoznao Hrvatsku kao destinaciju koju vrijedi uvrstiti u ovaj izbor, kao i kvalitetu nekretnine Ville Biance čija je posebna avangardna arhitektura privukla pažnju, ne samo u Hrvatskoj, već i u europskim zemljama.

Euro Immobilien / Exclusive Real Estate Brokerage

This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.