OTKRIJTE HRVATSKU – TRŽIŠTE I PRODAJA NEKRETNINA SJEVERNA DALMACIJA

OTKRIJTE HRVATSKU – TRŽIŠTE I PRODAJA NEKRETNINA SJEVERNA DALMACIJA

 

Među jednu od najljepših i najomiljenijih regija Hrvatske ubraja se Sjeverna Dalmacija. Sjeverna Dalmacija proteže se od otoka Paga sve do Šibenika.
Smještena na samom središtu hrvatskog Jadrana, u najrazvedenijem dijelu njegova arhipelaga, s brojem otoka „koliko je i dana u godini“ sjeverna Dalmacija pravi je raj.


Zahvaljujući raznim geografskim obilježjima ovdje se kao rijetko gdje drugdje može naći toliko toga na tako malom prostoru. Izmjenjuju se tirkizno more, jezerske vode, snježni obronci, plodna zaravan i goli krš, drevni gradovi i otočke uvale.


U sjevernoj Dalmaciji su nalaze i parkovi prirode te nacionalni parkovi, a pruža raznovrsnu ugostiteljsku ponudu zahvaljujući domaćim specijalitetima. Uz bezbrojne mogućnosti aktivnog odmora i izleta, mogu se vidjeti kulturno povijesne baštine gradova kao što su Zadar Šibenik.


Njihovi jedinstveni povijesni i arhitektonski spomenici, uz okolicu i otoke, svrstavaju sjevernu Dalmaciju u sam vrh turizma u Hrvatskoj.


Zbog izrazite popularnosti i prirodnih ljepota, nekretnine u sjevernoj Dalmaciji su vrlo tražene.
Ako su apartmani i vile s bazenima ono što tražite, Dalmacija je pravi izbor za vas. Uz obalu, ali i u prekrasnom dalmatinskom zaleđu čekaju vas najzanimljivije nekretnine. U ponudi su velike kuće za odmor kao i manje kuće za sve ukuse, a u ponudi se osobito ističu lijepi gradski apartmani - Dalmacija vam može ponuditi upravo ono što tražite.


Uz novije izgrađene apartmane i vile, uvijek postoji interes i za onim unikatnijim nekretninama – kamenim kućama. Kamene kuće su simbol hrvatskog priobalja i vjerno opisuju samu srž života uz more.


U blizini turističkih središta Zadra i Šibenika su popularni apartmani s pogledom na more. Blizina mora je jedan od ključnih faktora koja određuje popularnost pojedine nekretnine. Od gradskih apartmana u središtima gradova do apartmana u na otocima.


Dalje od turističkih središta, u manjim mjestima okruženim mirom i intimom su popularne velike obiteljske kuće i vile s bazenima


Tržište nekretnina u sjevernoj Dalmaciji je izrazito dinamično. Velika je potražnja, a ponuda je sve manja stoga rastu i cijene nekretnina. Zbog izvrsne prometne povezanosti i blizine dviju zračnih luka, stranci su posebice zavoljeli sjevernu Dalmaciju.
Kupci kupuju nekretninu za vlastiti odmor ili život tijekom cijele godine, ali vrlo često u svrhu turističkog najma, s obzirom da nekretnine u sjevernoj Dalmaciju postižu visoke cijene najma.


Osim kupnje nekretnina za odmor, sjeverna Dalmacija ima potencijal za razvoj projekata i ulaganja kao što su resorti i turistički objekti – hoteli. S obzirom na to da su građevinska zemljišta vrlo rijetka, postižu vrlo visoke cijene, posebice ona na odličnim lokacijama blizu mora i s pogledom na more.

Našu ponudu izvrsnih nekretnina na području sjeverne Dalmacije možete pregledati na ovom linku:

https://euro-immobilien.biz/listings/results?id_city_region=3293

 

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.