OTOK KRK POSTAJE ELITNA DESTINACIJA - MATEJA BOGDANIĆ ZA DOM&DIZAJN

OTOK KRK POSTAJE ELITNA DESTINACIJA - MATEJA BOGDANIĆ ZA DOM&DIZAJN

Kako su mala mjesta na otoku Krku uspjela privući vrhunsku pažnju kupaca visoke platežne moći?  Za kakve nekretnine postoji najveći interes,  što bira kupac pri kupnji nekretnine ? – odgovore na to dala je Mateja Bogdanić za Dom&Dizajn.

Što bira kupac pri kupnji nekretnine?
Današnji kupac bira kvalitetu. To su prepoznali i investitori koji ozbiljno pristupaju odabiru lokacije i pripremi projekata. Odabir lokacije je parametar koji može biti presudan između toga hoće li se nekretnina brzo i uspješno prodati ili biti potpuni promašaj.
Kako su mala mjesta na otoku Krku uspjela privući vrhunsku potražnju?
Za područje Šotovento između Malinske i grada Krka, pak, karakteristična je prodaja luksuznih kamenih kuća s pogledom na more, čije se cijene kreću između 450.000 i 800.000€. Takva elitna susjedstva donose pozitivne efekte na cjelokupne vizure naselja, njihovu infrastrukturu i vrijednosti ostalih nekretnina. Cijene u Dubrovniku i Opatiji još uvijek nisu mjerljive s cijenama na Krku. To su destinacije koje su prepoznatljive kao prestižne ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelom svijetu. Krk je još daleko od toga, ali će nakon nekog vremena zbog prirodnih i kulturnih ljepota, odlične infrastrukture i budućih investicija moći konkurirati tim destinacijama po cijenama nekretnina.
 
Cijeli članak se nalazi na ovom linku: http://domidizajn.jutarnji.hr/otok-krk-postaje-elitna-destinacija/

Površina
172 m2
Lokacija
Krnica - Marčana
320.000€(2.440.210 kn)
Površina
125 m2
Lokacija
Šilo - Dobrinj
350.000€(2.668.979 kn)

This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.