20.12.2012

Porast interesa za kamene kuće

Porast interesa za kamene kuće

Bez obzira na trenutnu stagnaciju na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, nekretnine na jadranskoj obali, osobito na području Sjevernog Jadrana, ostale su na cijeni što potvrđuje tezu da atraktivne nekretnine na dobrim lokacijama prilično brzo i lako pronalaze kupca.

Osim interesa za kupnju kvalitetnih apartmana, kuća i vikendica, svjedoci smo posebno povećanog interesa za kamene kuće uz more te u unutrašnjosti otoka Krka u odnosu na proteklih nekoliko godina. Ukoliko se radi o novim kamenim kućama izgrađenim za tržište, kupci posebnu pozornost obraćaju na kvalitetu izgradnje, opremu i, prije svega, lokaciju. Kod autohtonih starih kamenih kuća za adaptaciju posebno su interesantne kuće koje imaju posebna tradicionalna obilježja i mnogo detalja te iz tog razloga nude puno mogućnosti i potencijala za uređenje. I kod novih i kod starih kamenih kuća potencijalnim kupcima su posebno zanimljive kuće s pogledom na more koje iz tog razloga postižu i puno bolju cijenu.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.