24.10.2014

PROPERTY INVESTOR & HOME BUYER SHOW 2014 - LONDON

PROPERTY INVESTOR & HOME BUYER SHOW 2014 - LONDON

Predstavnici agencije za nekretnine Euro Immobilien iz KrkaMateja Bogdanić i Denis Šikljan, ove su godine posjetili sajam nekretnina u Londonu – Property Investor & Home Buyer Show koji se tradicionalno održava svakog listopada te okuplja prodavatelje nekretnina, kupce i ulagače na jednom mjestu.
Obavili su niz razgovora s potencijalnim partnerima te stvorili nove kontakte kako bi ojačali mrežu svojih zastupnika i na engleskom tržištu. Sam sajam organiziran je na način da na njega dolaze konkretni kupci nekretnina kojima se obraćaju agencije ili privatni developeri i u tom direktnom kontaktu im predstavljaju projekte i cjelokupnu ponudu.
Ono što je nas najviše iznenadilo to su novi produkti i novi način prodaje koji su već tako razvijeni na tržištu nekretnina, jedan od njih je da agencije nude nekretnine pod nazivom „Buy to let“ – Kupi da bi iznajmio – te oni i dalje ostaju upravitelji tih nekretnina, iznajmljuju to za vlasnike te garantiraju povrat uloženih sredstava ulagateljima tj. Vlasnicima u roku od 8-10 godina, što je vrlo interesantno ne samo kao vlasništvo nad nekretninom, nego kao potencijal u poslu koji se tu može ostvariti, to znači da je osnovni prioritet da svaka nekretnina koja se izgradi bude u funkciji stvaranja nove vrijednosti.
 

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.