12.05.2014

Sudjelovali smo na Forumu poslovanja nekretninama u Opatiji

Sudjelovali smo na Forumu poslovanja nekretninama u Opatiji

U Opatiji je, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama pri Sektoru za trgovinu Hrvatske gospodarske komore, 9. i 10. svibnja 2014. godine održan 21. Forum poslovanja nekretninama u kojem su sudjelovali i djelatnici agencije Euro Immobilien. Glavne teme Foruma bile su uredba o procjeni vrijednosti nekretnina, trendovi u prometu nekretnina, problematika pomorskog dobra, bonton u prodaji i izmjene u oporezivanju prometa nekretnina koje stupaju na snagu 01. siječnja 2015. godine.

Osim prethodno navedenih predavanja, u dva dana Foruma djelatnici agencije Euro Immobilien su imali priliku prisustvovati predavanju na temu obveza posrednika u prometu nekretnina temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma te su na taj način ispunili svoju zakonsku obvezu za stručnim osposobljavanjem i u tom segmentu poslovanja.

Posebno je zanimljivo bilo predavanje o bontonu u prodaji te o online prisutnosti u industriji nekretnina te novostima u internet oglašavanju.

Forum poslovanja nekretninama dva puta godišnje okuplja ovlaštene posrednike u prometu nekretnina te omogućava istima da uz ugodno druženje saznaju sve veće novine u prometu nekretnina. Kao i na prethodnim okupljanjima, dobili smo pregršt korisnih informacijakoje će nam zasigurno pomoći u daljnjem radu te se veselimo jesenskom Forumu.

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.