Prodaja apartmana Krk

Ako vas zanima prodaja apartmana na Krku, na pravom ste mjestu. Kao agencija s uredom u Malinskoj, imamo najbolju ponudu stanova i apartmana na prodaju na otoku Krku. Možemo vam ponuditi apartmane u obiteljskim kućama s pogledom na more, luksuzne apartmane s bazenom, apartmane u starim kamenim kućama ili pak ekskluzivne penthouse apartmane u novogradnjama.

Kad su lokacije i pozicije u pitanju, naša probrana selekcija sadrži apartmane na samoj plaži, u blizini mora, u centru grada, ili pak u mirnim područjima u unutrašnjosti otoka. Istražite našu ponudu stanova i apartmana, odaberite one koji vam se sviđaju i pošaljite nam upit. Ili nam pošaljite sve željene karakteristike pa ćemo vam mi predložiti najbolje opcije. Dobrodošli ste u naš ured na otoku Krku, u Malinskoj, Dubašljanska 111, veselimo se zajedničkoj potrazi za idealnim apartmanom.

Pročitaj više…
Prodaja apartmana i stanova na otoku Krku važan je segment tržišta nekretnina u Hrvatskoj. Privlači domaće i strane investitore zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji prirodnih ljepota, bogate kulturne baštine i razvijene turističke infrastrukture. Otok Krk, poznat kao "zlatni otok", nalazi se u Kvarnerskom zaljevu i najveći je otok u Hrvatskoj, što ga čini atraktivnom destinacijom za kupnju nekretnina.
 

Prodaja apartmana na Krku prema vrsti nekretnine

Na otoku Krku, jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, tržište nekretnina nudi raznolike vrste apartmana za svakoga, od investitora do onih koji traže savršeno ljetno odmaralište ili pak mjesto za život. Ovaj prekrasan otok, poznat po svojim kristalno čistim morem i plažama, povijesnim lokalitetima i bogatoj kulturi, privlači brojne kupce ne samo iz Hrvatske nego i šire.

Evo detaljnog pregleda vrsta apartmana na prodaju koje možete naći na otoku Krku:
 
 • Studio Apartmani: Studio apartmani su popularan izbor za samce ili parove. Ovi kompaktni prostori obično kombiniraju dnevni boravak, spavaću zonu i kuhinju u jednoj otvorenoj prostoriji, uz zasebnu kupaonicu. Studio apartmani na Krku su često traženi zbog svoje praktičnosti i pristupačnijih cijena, te su idealni za kratkoročni turistički najam.
 • Apartmani s jednom spavaćom sobom: Ovi apartmani nude malo više privatnosti i prostora. S jednom zasebnom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom, idealni su za male obitelji ili parove. Na Krku se mogu naći na raznim lokacijama, od mirnijih, povučenih mjesta do centra gradskih događanja.  
 • Apartmani s dvije ili više spavaćih soba: Za veće obitelji ili one koji žele dodatni prostor, apartmani s dvije ili više spavaćih soba su idealan izbor. Ovi apartmani nude dovoljno mjesta za ugodan boravak, a često imaju i dodatne pogodnosti poput balkona ili terase s pogledom na more. U investicijskom smislu, ovi apartmani imaju visoki potencijal za iznajmljivanje tijekom cijele godine.
 • Luksuzni apartmani: Luksuzni apartmani na otoku Krku predstavljaju vrh ponude. Opremljeni visokokvalitetnim materijalima, modernom tehnologijom i dizajnom, ovi apartmani nude ne samo komfor već i ekskluzivnost. Lokacije su pažljivo odabrane kako bi se osigurali spektakularni pogledi, privatnost i blizina plaža. Dodatne pogodnosti ćesto uključuju zajedničke bazene, privatne vrtove, teretane i slično.  
 • Penthouse apartmani: Penthouse apartmani su smješteni na vrhu modernih apartmanskih zgrada, pružajući neometane poglede na more i krajolik. Ovi prostrani apartmani dolaze s luksuznim značajkama poput velikih terasa, visokokvalitetnih kuhinja i kupaonica, te su idealni za one koji traže ekskluzivnost i privatnost.

Otok Krk nudi širok spektar apartmana na prodaju, koji mogu zadovoljiti različite potrebe i želje kupaca. Od praktičnih studio apartmana do ekskluzivnih penthouse jedinica, svaki kupac može pronaći nešto za sebe. Investiranje u apartman na Krku nije samo ulaganje u nekretninu, već i u životni stil i mogućnost da se uživa u jednom od najljepših dijelova Hrvatske.
 

Zašto se isplati kupiti apartman na Krku?

Otok Krk predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija za kupnju apartmana, kako za domaće tako i za međunarodne kupce. Ovaj otok, povezan s kopnom preko Krčkog mosta, pruža jedinstven spoj prirodne ljepote, bogate povijesti, i modernih sadržaja, čineći ga idealnim mjestom za život, odmor, ili ulaganje. Evo nekoliko ključnih razloga zašto se isplati kupiti apartman na otoku Krku:
 
 1. Pristupačnost i dobra povezanost: Krk je izuzetno lako dostupan, kako automobilom tako i avionom, zahvaljujući Krčkom mostu i Zračnoj luci Rijeka koja se nalazi na otoku. Ova izvrsna povezanost čini otok privlačnim za kratke vikend odmore ili duže boravke, privlačeći time velik broj turista i potencijalnih najmoprimaca.
 2. Prirodne ljepote i plaže: Otok Krk je dom brojnim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, i očuvanim prirodnim ljepotama. Od slikovitih uvala do uređenih plaža s raznovrsnim sadržajima, otok nudi raznolike opcije za sunčanje, plivanje i vodene sportove. Kupnja apartmana na Krku omogućava vam da u svakom trenutku uživate u ovim prirodnim ljepotama.  
 3. Povijesna i kulturna baština: Krk je otok bogat poviješću, od drevnih rimskih naselja do srednjovjekovnih gradova. Posjeduje brojne povijesne lokalitete, uključujući stare gradove, crkve, i kulturne spomenike. Kupnjom apartmana na Krku, imate priliku dublje istražiti i doživjeti bogatu kulturnu baštinu otoka.
 4. Izniman potencijal za iznajmljivanje: Zahvaljujući svojoj popularnosti među turistima, Krk nudi visoki potencijal za iznajmljivanje apartmana, čineći ga privlačnim za investitore. Sezona iznajmljivanja može trajati od proljeća do kasne jeseni, što vlasnicima apartmana omogućuje značajnu zaradu.
 5. Raznolika ponuda nekretnina: Otok Krk nudi širok spektar apartmana, od povoljnih studio apartmana idealnih za samce i parove, do luksuznih penthouse jedinica s predivnim pogledima na more. Ova raznolikost omogućava kupcima da pronađu nešto što odgovara njihovim potrebama i budžetu.
 6. Kvaliteta života: Život na Krku znači uživanje u mirnom i opuštenom okruženju, daleko od gradske vreve. Otok nudi visoku kvalitetu života, s čistim zrakom, prekrasnom prirodom, i brojnim rekreativnim aktivnostima kao što su biciklizam, planinarenje i jedrenje.
 7. Stabilno tržište nekretnina: Tržište nekretnina na Krku odlikuje stabilnost i kontinuirani rast, čineći kupnju apartmana sigurnom investicijom. Cijene nekretnina neprekidno rastu, što znači da kupnja apartmana na Krku može biti dobra dugoročna investicija.

Kupovina apartmana na otoku Krku predstavlja značajnu investiciju koja nudi brojne prednosti, od pristupačnosti i povezanosti, preko prirodnih i kulturnih bogatstava, do financijske isplativosti i visoke kvalitete života. Bilo da tražite mjesto za odmor, mogućnost zarade ili pak mjesto za život, Krk ima iznimno puno prednosti koje će zadovoljiti različite potrebe i želje. Ako uzmemo u obzir izrazit investicijski potencijal, veliku popularnost turističke destinacije, te odličnu povezanost, kupnja apartmana na Krku je mudar izbor.
 

Kupnja i prodaja apartmana na Krku znatno je jednostavnija uz lokalnu agenciju za nekretnine

Odluka o kupnji apartmana na otoku Krku predstavlja značajan korak koji zahtijeva promišljeno planiranje i stručno vodstvo. U tom procesu, suradnja s agencijom za nekretnine koja ima ured na samom otoku može biti ključna za uspješnu i zadovoljavajuću kupnju. Postoji nekoliko razloga zašto je pametno odabrati lokalnu agenciju za nekretnine za kupnju apartmana na Krku:
 
 • Poznavanje lokalnog tržišta: Agenti za nekretnine koji rade na Krku imaju dubinsko razumijevanje lokalnog tržišta nekretnina. Poznaju realne cijene po kvadratnom metru, trendove u cijenama, kao i najtraženije lokacije. Ovo znanje je neophodno za osiguranje da kupci dobiju najbolju moguću vrijednost za svoj novac i da izbjegnu preplaćivanje.
 • Pristup ekskluzivnim ponudama: Lokalna agencija često ima pristup apartmanima na prodaju koji možda nisu javno oglašeni. Zahvaljujući svojim vezama i mreži suradnje unutar zajednice, mogu pružiti kupcima priliku da vide i razmotre nekretnine koje bi inače mogle ostati nezamijećene.
 • Razumijevanje lokalnih propisa: Kupnja nekretnine uključuje složeni pravni proces koji se može razlikovati od regije do regije. Lokalne agencije pored svih nacionalnih zakona, propisa i poreznih obveza, dodatno poznaju i specifične običaje i pravila karakteristična za otok Krk. Ovo je posebno važno za strane kupce, koji možda nisu upoznati s hrvatskim zakonodavstvom o nekretninama.
 • Personalizirana usluga: Agencija za nekretnine s uredom na Krku često može ponuditi više personaliziranu uslugu. Razumije važnost izgradnje dugoročnih odnosa s klijentima i teži pružiti podršku koja premašuje samu kupnju. To može uključivati pomoć u pronalaženju pouzdanih lokalnih izvođača radova, savjete o održavanju nekretnine, pa čak i upravljanje nekretninom nakon kupnje.
 • Komunikacija i pregovaranje: Suradnja s lokalnom agencijom omogućava bolju komunikaciju i pregovaračku moć. Agenti koji razumiju lokalnu kulturu i dio su zajednice mogu učinkovitije pregovarati u ime svojih klijenata, osiguravajući povoljne uvjete kupnje. Također mogu olakšati komunikaciju između kupca i prodavatelja, što je posebno korisno u slučajevima jezičnih barijera.
 • Postprodajna podrška: Nakon kupnje, može se pojaviti potreba za dodatnim uslugama, poput renovacije, kupnje namještaja ili upravljanja nekretninom. Lokalne agencije mogu pružiti vrijedne savjete i preporuke za lokalne stručnjake koji mogu pomoći u ovim aspektima, čime se olakšava prijelaz za nove vlasnike.

Izbor agencije za nekretnine s uredom na otoku Krku kada se kupuje apartman nije samo praktičan, već i strateški odabir. Ako vas zanima kupnja ili prodaja apartmana na Krku, posjetite nas u našem uredu u Malinskoj. Euro Immobilien je agencija čiji agenti za nekretnine imaju dugogodišnje iskustvo u kupoprodaji nekretnina na Krku. Izvrsno poznajemo lokalno tržište, imamo pristup najboljoj ponudi stanova i apartmana, uštedit ćemo vam vrijeme i novac, te ćemo vam biti podrška tijekom cijelog procesa kupoprodaje.
 

Kupnja i prodaja apartmana na Krku u koracima

Kupnja i prodaja apartmana na Krku, poput bilo koje investicije u nekretnine, zahtijeva pažljivo planiranje, razumijevanje lokalnih zakona i tržišta, kao i svjesnost o svim koracima u procesu. U nastavku je objašnjenje procesa kupoprodaje apartmana na Krku, od početne odluke o investiciji do konačnog prijenosa vlasništva.
 
 1. Razmatranje odluke o kupnji: Prije nego što započnete s procesom, važno je temeljito razmotriti sve razloge za kupnju apartmana na Krku. Razmislite o svojim financijskim mogućnostima, željenom tipu nekretnine, lokaciji unutar otoka i dugoročnim ciljevima investicije, bilo da se radi o osobnoj upotrebi, iznajmljivanju ili prodaji.
 2. Istraživanje tržišta: Sljedeći korak je istraživanje tržišta nekretnina na Krku. Ovo uključuje pregled dostupnih objekata, usporedbu cijena, razmatranje lokacija i procjenu potencijala za najam. Ovaj korak možete obaviti samostalno putem interneta ili angažiranjem lokalnog agenta za nekretnine koji vam može pružiti stručne savjete i pristup širem spektru ponuda.
 3. Financiranje: Prije nego što krenete u aktivno traženje nekretnine, do kraja definirajte svoje financijske mogućnosti. To uključuje procjenu vlastitog kapitala i istraživanje mogućnosti za dobivanje kredita ako vam je potrebno financiranje. U Hrvatskoj banke nude hipotekarne kredite stranim investitorima, ali uvjeti kreditiranja mogu varirati.
 4. Pronalaženje idealne nekretnine: Kada ste spremni, počnite s aktivnim traženjem apartmana. Razmislite o angažiranju lokalnog agenta za nekretnine koji dobro poznaje tržište otoka Krka. Agent može pomoći u filtriranju ponuda prema vašim kriterijima i organizirati razgledavanje objekata.
 5. Pregled i odabir apartmana: Nakon što pronađete nekretninu koja vam se sviđa, detaljno je pregledajte. Provjerite stanje apartmana, pravnu situaciju (vlasnički list, građevinske i uporabne dozvole), te postoji li teret na nekretnini. Lokalne agencije za nekretnine obično imaju svojeg pravnog savjetnika specijaliziranog za nekretnine kako bi osigurali da je sve u skladu sa zakonima i propisima.
 6. Pregovaranje i kupoprodajni ugovor: Kada ste spremni za kupnju, slijedi faza pregovaranja o cijeni i uvjetima prodaje. Nakon postizanja dogovora, potpisuje se predugovor kojim se definiraju uvjeti kupoprodaje, a kupac uplaćuje depozit kao znak ozbiljnosti. Važno je da ugovor pregleda stručan odvjetnik, što je dio usluge svake ozbiljne agencije za nekretnine.
 7. Završetak kupoprodaje: Završni korak uključuje uplatu preostalog iznosa kupoprodajne cijene i potpisivanje glavnog kupoprodajnog ugovora pred javnim bilježnikom. Nakon toga, novi vlasnik ili njegov pravni zastupnik podnosi zahtjev za promjenu vlasništva u zemljišnim knjigama. Nakon dovršetka upisa i službeno postajete vlasnik stana ili apartmana na Krku.

Kupnja i prodaja apartmana na otoku Krku je proces koji zahtijeva dobro poznavanje lokalnog tržišta nekretnina, zakona i pravne procedure. Cijeli proces vam može biti mnogo jednostavniji i sigurniji uz angažman iskusne lokalne agencije za nekretnine koja će se pobrinuti da vaša investicija bude uspješna. Naš stručni tim vam je na raspolaganju u uredu na Krku. Pronaći ćemo vam idealan stan ili apartman koji će vam služiti za život, odmor ili kao odličan izvor zarade.


 
Apartman s pogledom na more u blizini plaže
Površina
75,74 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
374.000€
Grad Krk - penthouse s pogledom na more
Površina
83 m2
Lokacija
Krk
530.000€
Baška - apartman u centru s pogledom na more
Površina
50 m2
Lokacija
Baška
220.000€
Malinska - dva studio apartmana na mirnoj lokaciji
Površina
66,44 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
225.000€
Studio apartman na mirnoj lokaciji - Malinska
Površina
33,22 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
115.000€
Malinska - studio apartman na mirnoj lokaciji
Površina
33,22 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
110.000€
Apartman s pogledom na more, novogradnja grad Krk
Površina
93 m2
Lokacija
Krk
675.000€
Apartman na odličnoj lokaciji, novogradnja grad Krk
Površina
93 m2
Lokacija
Krk
625.000€
Moderan apartman s bazenom, novogradnja grad Krk
Površina
113 m2
Lokacija
Krk
780.000€
Apartman s pogledom na more blizu centra - Malinska
Površina
44,73 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
198.000€
Baška - komforan apartman s pogledom na more
Površina
105,54 m2
Lokacija
Baška
275.000€
Novogradnja, apartman s pogledom na more - uvala Soline
Površina
71 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
289.000€
Novogradnja, apartman s lijepim pogledom na more - uvala Soline
Površina
73 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
293.000€
Novogradnja uvala Soline - apartman s lijepim pogledom na more
Površina
66 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
289.000€
Apartman s pogledom na more - novogradnja uvala Soline
Površina
66 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
289.000€
Novogradnja, apartman u prizemlju - uvala Soline
Površina
71 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
305.000€
Apartman u prizemlju - novogradnja uvala Soline
Površina
73 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
310.000€
Apartman na drugom katu - novogradnja okolica Dobrinja
Površina
71 m2
Lokacija
Dobrinj
225.000€
Novogradnja okolica Dobrinja - apartman na prvom katu
Površina
71 m2
Lokacija
Dobrinj
225.000€
Apartman s lijepim pogledom na more - novogradnja uvala Soline
Površina
71 m2
Lokacija
Soline - Dobrinj
289.000€
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.