Prodaja kuća Krk

Ako vas zanima prodaja kuća na Krku, došli ste na pravo mjesto. Naš bogata i ekskluzivna ponuda sadrži najveću bazu vila i kuća na prodaju na otoku Krku. Možemo vam ponuditi tradicionalne kamene kuće, moderne luksuzne vile s bazenom, kuće za odmor ili pak klasične obiteljske kuće.

Na Krku se prodaju kuće na raznovrsnim pozicijama, uz more, u unutrašnjosti s prekrasnim pogledom na more, te u mirnim ruralnim područjima. Pretražite našu selekciju kuća, odaberite one koje vam se sviđaju i pošaljite nam upit. Ukoliko želite, možemo mi predložiti najbolje opcije za vas sukladno željenim karakteristikama. Posjetite nas u našem uredu na otoku Krku u Malinskoj, Dubašljanska 111 i pronaći ćemo idealnu kuću za vas.

Pročitaj više…

Prodaja kuća na Krku predstavlja značajan segment hrvatskog tržišta nekretnina. Otok Krk, poznat kao "zlatni otok" zbog svoje jedinstvene ljepote i bogate povijesti, predstavlja jednu od najprivlačnijih lokacija za kupnju kuće u Hrvatskoj. Raznovrsnost kuća na prodaju čini ga privlačnim za širok spektar kupaca, od onih koji traže miran obiteljski život, do investitora zainteresiranih za profitabilno ulaganje.
 

Prodaja kuća na Krku prema vrsti nekretnine


U nastavku vam donosimo detaljan opis različitih vrsta kuća na prodaju koje nudi otok Krk:
 
 • Tradicionalne kamene kuće: Prodaja kamenih kuća na Krku čini važan segment kupoprodaje nekretnina na ovom otoku. Kamene kuće na Krku najčešće su građene iz lokalnog kamena, savršeno se uklapaju u mediteranski krajolik i odražavaju bogatu povijest otoka. Mnoge od ovih kuća nalaze se u starim gradskim jezgrama, kao što su grad Krk, Baška, i Vrbnik, nudeći autentično iskustvo života u povijesnom okruženju. Osim što su popularne među onima koji traže kuću za odmor, ove nekretnine privlače i kupce zainteresirane za obnovu i očuvanje kulturne baštine. 
 • Moderne vile s azenima: Za one koji traže luksuz i maksimalan komfor, otok Krk nudi izbor modernih vila s bazenima. Ove impresivne nekretnine često se nalaze na atraktivnim lokacijama s prekrasnim pogledom na more ili bogato zelenilo otoka. Moderne vile na Krku dizajnirane su s naglaskom na prostranost, svjetlost i otvoreni životni prostor, uključujući velike terase i vanjske prostore za opuštanje i zabavu. Uz bazene, mnoge vile imaju dodatne sadržaje poput saune, teretane ili jacuzzija. To ih čini idealnima za one koji žele spojiti luksuz s prirodnim ljepotama Krka.
 • Obiteljske kuće: Obiteljske kuće na Krku dolaze u raznim veličinama i stilovima, pružajući idealno okruženje za obiteljski život ili odmor. Mnoge od ovih kuća nalaze se unutar mirnih naselja ili u blizini plaža, omogućavajući jednostavan pristup moru i drugim rekreacijskim aktivnostima. Obiteljske kuće često imaju prostrane vrtove, gdje se djeca mogu igrati, dok odrasli uživaju u miru i tišini otoka. Također, obiteljske kuće su opremljene svim potrebnim sadržajima za udoban, svakodnevni život.  
 • Kuće za odmor: Kuće za odmor na Krku posebno su dizajnirane kako bi pružile maksimalnu udobnost i opuštanje tijekom boravka na otoku. Ove kuće obično su manje i lakše za održavanje, idealne za one koji traže bijeg od svakodnevnog života. Njihova lokacija često je blizu mora ili u slikovitim unutrašnjim dijelovima otoka, gdje se može uživati u autentičnom otoku Krku i njegovim prirodnim ljepotama.  
 • Apartmanske kuće: Apartmanske kuće na Krku nude fleksibilnost i investicijski potencijal, omogućujući vlasnicima da stanuju u jednom dijelu kuće dok iznajmljuju ostatak. Ove nekretnine obično imaju nekoliko samostalnih apartmana, svaki s vlastitim ulazom, kuhinjom i kupaonicom, što ih čini idealnima za turističko iznajmljivanje. Lokacija i blizina plaža, restorana i atrakcija ključni su faktori koji povećavaju atraktivnost ovih kuća na tržištu turističkog iznajmljivanja.  
 • Stare kuće za obnovu: Za kupce koji traže projekt ili žele kreirati dom po svojoj mjeri, stare kuće za adaptaciju mogu biti privlačna opcija. Ove kuće često se nalaze u mirnijim, ruralnim dijelovima otoka, pružajući priliku za stvaranje jedinstvenog doma okruženog prirodom. Iako projekt adaptacije može biti zahtjevan, konačni rezultat je potpuno prilagođen dom koji spaja tradicionalne elemente s modernim načinom života.

Prodaja kuća na Krku nudi nešto za svakoga, od tradicionalnih kamenih kuća koje zrače poviješću do modernih vila s bazenima koje pružaju luksuz i privatnost. Odluka o kupnji kuće na Krku ovisi o osobnim preferencijama, potrebama i budžetu. Bez obzira na to tražite li stalan dom, kuću za odmor ili priliku za investiranje, Krk nudi brojne vrste kuća na prodaju.

 

Isplati li se kupnja kuće na Krku?


Kupnja kuće na otoku Krku predstavlja isplativu investiciju iz više razloga. Otok Krk ima prekrasnu prirodu i bogatu povijest, povoljan geografski položaj i kvalitetu života, ali osigurava i porast vrijednosti nekretnina. U nastavku saznajte ključne razloge zbog kojih se kupnja kuće na Krku smatra isplativom investicijom:
 
 1. Povoljan geografski položaj: Jedan od glavnih aduta otoka Krka je njegova dostupnost. Povezan s kopnom preko Krčkog mosta, Krk nudi laku dostupnost automobilom, što je rijetkost za većinu otoka. Osim toga, blizina Riječkog aerodroma, koji se nalazi upravo na otoku, olakšava dolazak domaćim i međunarodnim posjetiteljima. Ovaj povoljan položaj čini Krk privlačnim ne samo za stalno življenje već i za kratkotrajne posjete ili odmor.  
 2. Visoka kvaliteta života: Otok Krk nudi visoku kvalitetu života zahvaljujući kombinaciji prirodne ljepote, mirnog okruženja te bogatog kulturnog i povijesnog nasljeđa. Ima raznovrsne plaže, od pješčanih do šljunčanih i skrivenih uvala, koje su idealne za opuštanje i uživanje u ljetnim mjesecima. Osim toga, nudi brojne rekreativne aktivnosti poput biciklizma, planinarenja, ronjenja i jedrenja. Ljubitelji kulture i povijesne baštine mogu uživati u posjetima starim gradovima, crkvama, i muzejima koji pričaju priču o bogatoj povijesti otoka.  
 3. Odličan investicijski potencijal: Krk je popularna turistička destinacija s visokom potražnjom za smještajem tijekom cijele godine. Radi toga kuće na prodaju na Krku odlična su prilika za investiciju. Vlasnici nekretnina mogu očekivati dobar povrat investicije kroz iznajmljivanje, bilo da je riječ o kratkotrajnom iznajmljivanju turistima ili dugoročnom najmu. Osim toga, tržište nekretnina na Krku pokazuje stabilan rast vrijednosti, čineći kupnju kuće na Krku sigurnom i isplativom dugoročnom investicijom.  
 4. Bogata povijest i kultura: Otok Krk ima bogatu povijest koja seže unatrag tisućama godina, od rimskih vremena do danas. Ovaj povijesni kontekst daje dodatnu vrijednost životu na otoku. Omogućava stanovnicima i posjetiteljima da istražuju bogato kulturno naslijeđe kroz brojne povijesne lokacije, festivale i događanja. Život na Krku znači biti okružen poviješću i kulturom dok istovremeno uživate u svim blagodatima suvremenog načina života.  
 5. Prirodna ljepota i očuvan okoliš: Otok Krk poznat je po svojoj očuvanoj prirodi, uključujući kristalno čisto more, bujne šume, i raznovrsne biljne i životinjske vrste. Ova prirodna raznolikost nudi savršenu kulisu za miran i zdrav život. Osim toga, očuvani okoliš privlači ljude koji cijene održivi način života i žele doprinijeti očuvanju prirodnih ljepota otoka.

Kupnja kuće na Krku predstavlja više od pukog stjecanja nekretnine. U pitanju je investicija u kvalitetu života, povijest, kulturu, i prirodnu ljepotu. Bilo da tražite mjesto za odmor, stalni dom ili investiciju, Krk nudi jedinstvenu kombinaciju prednosti koje zadovoljavaju različite potrebe i želje. S obzirom na njegovu popularnost kao turističke destinacije, investicijski potencijal i laku dostupnost, kupnja kuće na Krku predstavlja pametan izbor.
 

Zašto je kupnja i prodaja kuća na Krku jednostavnija uz lokalnu agenciju za nekretnine?


Kupnja kuće na otoku Krku značajan je korak koji zahtijeva temeljitu pripremu i informiranost. Angažiranje lokalne agencije za nekretnine smještene na Krku može biti ključno za uspješnu i bezbrižnu kupnju. U nastavku su detaljno objašnjeni razlozi zbog kojih je pametno odabrati lokalnu agenciju za nekretnine prilikom kupnje kuće na Krku:
 
 • Lokalno poznavanje tržišta: Agencija za nekretnine koja ima ured na Krku ima neprocjenjivo lokalno znanje koje je ključno za pronalazak idealne nekretnine. Ovo znanje uključuje informacije o svim dijelovima otoka, uvid u najtraženije lokacije, kao i detalje o mikrolokacijama koje možda nisu široko poznate. Lokalna agencija je upoznata s tržišnim trendovima i realnim cijenama kad je u pitanju prodaja kuća na Krku. Isto tako i s budućim projektima koji bi mogli predstavljati dobru priliku ili utjecati na vrijednost investicije.  
 • Pravna sigurnost: Kupnja kuće na Krku uključuje složene pravne postupke i obilje dokumentacije. Lokalna agencija za nekretnine specijalizirana je za tržište nekretnina otoka Krka, uključujući provjeru vlasništva, zemljišnih knjiga, i legalnosti objekata. Ovo je posebno važno na otoku poput Krka gdje postoje specifičnosti u vlasničkim dokumentima, posebno kod starih kamenih kuća. Lokalna agencija može osigurati da je sve po pravilima, smanjujući rizik od potencijalnih pravnih komplikacija.  
 • Pristup širokom spektru nekretnina: Agencija s uredom na Krku često ima ekskluzivne ponude nekretnina koje možda još nisu oglašene na ostalim platformama ili su na početku poznate samo lokalnom tržištu. Korištenjem usluge lokalne agencije, kupci dobivaju pristup široj i ažuriranoj ponudi nekretnina. To uključuje i one "ispod radara" koje mogu odgovarati njihovim specifičnim potrebama i željama.  
 • Ušteda vremena i energije: Proces traženja i kupnje kuće može biti dugotrajan i zahtjevan. Lokalna agencija za nekretnine može znatno olakšati ovaj proces tako što će preuzeti na sebe traženje nekretnina koje odgovaraju kriterijima kupca, organizaciju razgledavanja, i pregovaranje s prodavateljima. Ovo oslobađa kupce od brojnih obaveza i omogućuje im da se fokusiraju na važnije aspekte kupnje.  
 • Pomoć u postupku kupnje: Osim što pomaže u pronalasku idealne nekretnine, lokalna agencija pruža podršku kroz cijeli proces kupnje – od pregovora o cijeni do finalizacije prodaje. Ovo uključuje pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije, savjetovanje o najboljim financijskim rješenjima, i povezivanje s pouzdanim pravnim savjetnicima, javnim bilježnicima, i drugim stručnjacima potrebnim za sigurnu i uspješnu kupnju.  
 • Lokalna podrška nakon kupnje: Kupnja kuće na Krku samo je početak. Lokalna agencija može pružiti i dodatnu pomoć nakon kupnje, kao što su preporuke za pouzdane izvođače radova, savjeti o upravljanju nekretninom i iznajmljivanju, ako se nekretnina kupuje kao investicija. Ova podrška može biti neprocjenjiva za nove vlasnike koji nisu upoznati s lokalnim tržištem usluga.

Angažiranje agencije za nekretnine s uredom na Krku donosi brojne prednosti koje mogu učiniti proces kupnje kuće sigurnijim, jednostavnijim, i uspješnijim. Stoga obratite nam se s povjerenjem u našem uredu u Malinskoj. Euro Immobilien je agencija za nekretnine čiji su djelatnici vrlo iskusni i stručni kad je u pitanju prodaja kuća na Krku. Odlično poznavanje lokalnog tržišta, pristup širokom spektru kuća na prodaju na Krku, ušteda vremena, i podrška tijekom cijelog procesa samo su neki od razloga zbog kojih je Euro Immobilien odličan izbor.
 

Kupnja i prodaja kuća na Krku u koracima


Kupnja i prodaja kuća na otoku Krku proces je koji zahtijeva pažljivo planiranje i razumijevanje svih koraka uključenih u transakciju. Da biste osigurali uspješnu i glatku kupnju, važno je upoznati se s procesom koji obuhvaća više faza, od početne odluke o kupnji do konačnog prijenosa vlasništva. U nastavku je opisan detaljan proces koji podrazumijeva kupnja i prodaja kuća na Krku:
 
 1. Istraživanje i planiranje: Kupnja kuće na Krku započinje temeljitim istraživanjem. Ovo uključuje razumijevanje tržišta nekretnina kad je u pitanju prodaja kuća na Krku, prosječne cijene kuća u različitim područjima, kao i identificiranje vaših prioriteta i potreba (npr., lokacija, veličina, tip kuće). U ovom koraku do posebnog izražaja dolazi naše izvrsno poznavanje lokalnog tržišta nekretnina i bogato iskustvo u radu s domaćim i međunarodnim kupcima.  
 2. Pronalaženje prave kuće: Nakon što ste definirali što tražite, sljedeći korak je pronalazak kuća koje odgovaraju vašim kriterijima. Kao lokalna agencija, često smo u mogućnosti predložiti kuće koje su nove na tržištu i još nisu dostupne širokom krugu zainteresiranih kupaca.  
 3. Razgledavanje nekretnina: Za vas organiziramo razgledavanje odabranih kuća kako biste dobili stvarni osjećaj za prostor, lokaciju i stanje objekta. Tijekom ovog koraka, važno je razmotriti sve aspekte nekretnine, uključujući pristup infrastrukturi, buduće razvojne planove u području i potencijalne dodatne troškove renovacije ili održavanja.  
 4. Pregovaranje i izrada ponude: Kada pronađete kuću koja vam odgovara, sljedeći korak je izrada ponude. Kao vaš agent za nekretnine možemo vam pomoći u pregovorima s prodavateljem kako biste postigli najbolju moguću cijenu i uvjete kupnje. Nakon što se s prodavateljem složite oko cijene i uvjeta, sklapamo predugovor koji detaljno navodi uvjete prodaje. To uključuje cijenu, rokove plaćanja, i datum prijenosa vlasništva.  
 5. Pravna provjera i financiranje: Prije finalizacije kupnje, provodimo pravnu provjeru nekretnine kako bi osigurali da su svi dokumenti u redu i da nema pravnih zapreka za prijenos vlasništva. To uključuje provjeru zemljišnih knjiga, dozvola za gradnju, i drugih relevantnih dokumenata. U ovom trenutku, trebali biste također osigurati sredstva za kupnju vaše nove kuće na Krku.  
 6. Potpisivanje ugovora i plaćanje: Nakon što su svi uvjeti ispunjeni i financiranje osigurano, sljedeći korak je potpisivanje konačnog ugovora o kupoprodaji pred javnim bilježnikom. U ovom trenutku, kupac je obično dužan platiti ostatak kupoprodajne cijene, kao i sve pripadajuće poreze i pristojbe.  
 7. Prijenos vlasništva: Zadnji korak u procesu kupnje kuće je prijenos vlasništva, koji se formalizira upisom kupca kao novog vlasnika u zemljišne knjige. Nakon što je upis završen, i službeno postajete vlasnik kuće na Krku.

Kupnja kuće na otoku Krku složen je proces koji zahtijeva razumijevanje lokalnih zakona, tržišta nekretnina i pravilne pravne procedure. Angažiranje iskusne lokalne agencije za nekretnine može učiniti cijeli proces mnogo lakšim i sigurnijim, osiguravajući da vaša investicija bude uspješna i bezbrižna. Obratite se našem stručnom timu u uredu na Krku, pronaći ćemo vam savršenu kuću koja će vam služiti kao dom ili investicija za godine koje dolaze.


 
Krk - Kamena kuća za adaptaciju na mirnoj lokaciji
Površina
100 m2
Lokacija
Dobrinj
120.000€
Luksuzna villa s panoramskim pogledom na more - Vrbnik
Površina
160 m2
Lokacija
Vrbnik
790.000€
Krk - kuća za renovaciju na većoj parceli
Površina
140 m2
Lokacija
Krk
280.000€
Otok Krk - nova samostojeća kuća s bazenom
Površina
188 m2
Lokacija
Dobrinj
550.000€
Malinska - renovirana kamena kuća s bazenom
Površina
115 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
529.000€
Stari grad Krk - samostojeća kuća za renovaciju
Površina
110 m2
Lokacija
Krk
415.000€
Novogradnja Malinska - moderna dvojna kuća
Površina
156 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
530.000€
Moderna dvojna kuća - novogradnja Malinska
Površina
125 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
435.000€
Luksuzna villa s pogledom na more - Malinska okolica
Površina
156,53 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
799.000€
Kuća s tri stambene jedinice, Malinska
Površina
102 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
325.000€
Otok Krk - Dobrinj - kamena kuća u centru mjesta
Površina
115 m2
Lokacija
Dobrinj
200.000€
Luksuzna villa s pogledom na more - okolica grada Krka
Površina
223 m2
Lokacija
Krk
1.100.000€
Novogradnja Klimno - kuća blizu mora
Površina
180 m2
Lokacija
Klimno - Dobrinj
735.000€
Dizajnerska vila u okolici Vrbnika
Površina
218 m2
Lokacija
Vrbnik
1.450.000€
Otok Krk, nova kuća s bazenom i pogledom na more
Površina
181 m2
Lokacija
Krk
890.000€
Kuća s lijepom okućnicom - Malinska okolica
Površina
80 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
270.000€
Grad Krk - kuća na izvrsnoj lokaciji
Površina
321 m2
Lokacija
Krk
520.000€
Prizemnica s bazenom i pogledom na more - okolica Krka
Površina
111 m2
Lokacija
Krk
850.000€
Šarmantna rustikalna kamena kuća - Malinska
Površina
120 m2
Lokacija
Malinska - Malinska-Dubašnica
660.000€
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.